Ekonomiye kadın eli değecek

Yıldırım Belediyesi’nin iş hayatına ve üretime dâhil olmak isteyen kadınlara yönelik düzenlediği ‘A’dan Z’ye E-Ticaret Eğitimi’ ilk mezunlarını verdi.

BURSA HABER 25.11.2021 14:45:00 0
Ekonomiye kadın eli değecek

Yıldırım Belediyesi’nin, kadın girişimci adaylarına yönelik düzenlediği ‘A’dan Z’ye E-Ticaret Eğitimi’nin ilk etabı tamamlandı. 4 hafta boyunca, ‘İnstagram’ı Tanıma’, ‘Algoritma ve Profil Sayfası Özellikleri’, ‘Hikâye ve Paylaşım Dinamikleri’, ‘İçerik Üretimi ve Kullanılabilecek Araçlar’, ‘Başarılı Örnekler’, ‘2021 Trendleri ve Yenilikler’, ‘İstatistik ve Analiz’, ‘Sayfa Oluşturma ve Satış’, ‘Yeni Dijital Pazarlama Vergi Avantajları’ konularının işlendiği eğitimi tamamlayan kadınlara Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Törene katılan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, hayatın her alanında olan kadınların ekonomik hayatın içerisinde de daha güçlü bir şekilde yer alması için düzenlenen eğitime gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

BAŞARI HİKÂYELERİ YAZACAKLAR 

Güçlü, marka değeri yüksek, üretimde söz sahibi bir Yıldırım hedefine ancak kadınların desteğiyle ulaşılabileceğini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Dünyada var olan her şeyde kadınlarımızın yadsınamaz emeği var. Dünyada kadınların desteği, emeği olmadan başarıya ulaşmış hiçbir proje hiçbir çalışma yoktur.

Günümüzün en temel sorunlarından olan tüketen toplum anlayışımızdan kurtulup üreten topluma dönüşmemiz de ancak kadınlarımızın desteği ile mümkün olacaktır. Bu farkındalık ve  ‘Güçlü kadın güçlü toplum’ şiarıyla kadınlarımıza yeni imkânlar oluşturacak, farklı bakış açıları kazandıracak, onların gelişimine katkı sağlayacak projeler geliştiriyor.

Kadın Girişimcilik Merkezlerimiz ve YIL-MEK bu kadınlarımıza bu konuda önemli kazanımlar sağlıyor. Her insanın olduğu gibi her kadının da bir hikâyesi vardır. Kadınlarımızın hikâyelerini daha güçlü bir şekilde yazmalarına katkı sağlamak bizim en büyük mutluluğumuz olacak” dedi.

  


 

Adliye'de silahlı saldırı: Savcı, kadın hakimi vurdu!

Şanlıurfa’da tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Nilüfer’de kadın ve distopya söyleşisi

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek

Kayseri'de cenaze götürülen midibüs devrildi; 3'ü ağır, 22 yaralı

Bursa beyaz gelinliğini giydi!

Bursa'da refüje çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı

Devlet Bahçeli: Mazlum Abdi İsrail'in kuklasıdır

Osmangazi'de karla mücadele aralıksız devam ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye mesajı: Kardeşliğimizi bozamazlar

Yıldırım'da tarih ortak akılla ayağa kalkıyor

Türk Süsleme Sanatları ve Geleneksel El Sanatları Yıl Sonu Sergisi açıldı

İnegöl'de seyir halindeyken alev alan cip kullanılamaz hale geldi

Timbir Heyetinden Kanal Urfa'ya anlamlı ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Düzceli vatandaşlarla bir araya geldi

Bursa’da dere yatağına düşen adam hayatını kaybetti

Yakınları ulaşamayınca gerçek ortaya çıktı: Evinde ölü bulundu

Usta oyuncu Koray Ergün hayatını kaybetti

Bursa’da uyuşturucu operasyonu; 1 tutuklama

Nilüfer’de afetlere karşı deprem tatbikatı gerçekleştirildi

Suriye ordusu: "SDG’nin herhangi bir eylemi sert karşılık bulacak"

Yıldırım Belediyesi Bursa'nın fethini etkinliklerle kutluyor

Adıyaman’da feci kaza can aldı: 3 ölü, 3 yaralı

Yenişehir’de kapalı pazar yeri için proje süreci başladı

Refüje çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

İki grup arasında çıkan bıçaklı kavga ölümle bitti!

9 yıldır aranan FETÖ firarisi yakalandı

Bursa’da eşinden şiddet gören kadın, kızıyla camiye sığındı

Büyükşehir'den kar mesaisi

Küçük Sanayi’de şok tablo

Yükleniyor