Ekonomiye umut veren Kristalwood İnegöl’de kapılarını açtı

Mobilyanın başkenti İnegöl’de yepyeni bir marka doğdu. İş insanları Murat Gültekin ve Aslan Taşhan ortaklığıyla kurulan Kristalwood’un açılışı siyaset, iş dünyası ve yargı camiasını buluşturdu.

EKONOMİ 4.11.2024 17:49:00 0
Ekonomiye umut veren Kristalwood İnegöl’de kapılarını açtı

Mobilya sektörüne yeni bir soluk getirmeye aday olan Kristalwood açılışına geçmiş dönem bakanlarından Artvin Milletvekili Faruk Çelik, AK Parti MKYK Üyesi ve Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, geçmiş dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti 24, 25 ve 26. Dönem Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in yanı sıra Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ gibi protokol üyeleri katıldılar. Katılımcılar, zorlu ekonomik koşulların sonuna geldiklerini belirtirken, Kristalwood yatırımcılarını istihdama ve ekonomiye katkıları için tebrik etti. 

 

 

------------------

“EKONOMİDE GÜZEL GÜNLER YAKINDA” 

Bursa ekonomisinin lokomotif kenti, mobilyanın başkenti İnegöl’de, iş insanları Murat Gültekin ve Aslan Taşhan ortaklığıyla kurulan Kristalwood’un açılışı gerçekleşti. Açılış, protokol üyelerini bir araya getirdi. Açılış töreninde konuşan geçmiş dönem bakanlarından Artvin Milletvekili Faruk Çelik, uygulanan sıkı para politikasının olumlu sonuçlarını almaya başladıklarını belirterek, ekonomik iyileşmeye dair umutlu konuştu. Gelecek yıldan itibaren faiz indirimlerinin yapılacağını sözlerine ekleyen Çelik, yatırımcılara şöyle seslendi: “Ekonomik programın meyvelerini almaya başladık. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Ekonomi kısa süre sonra hareketlenecek”. Çelik, zorlu ekonomik koşullara rağmen yatırım yapmaktan geri durmayan mobilya yatırımcılarına da istihdama yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.

 

 

İNEGÖL MOBİLYASINDA İLKLER 

Kristalwood’un İnegöl için önemli bir kazanım olduğunun altını çizen AK Parti MKYK Üyesi ve Bursa Milletvekili Ayhan Salman da İnegöl’ün mobilya sektöründe büyümeye devam ettiğini ve mobilya başkenti unvanını sürdürdüğünü kaydetti.

 

 

Açılışta konuşan bir diğer isim Kristalwood ortaklarından Murat Gültekin ise yenilikçi bir anlayışla yola çıktıklarını ve Aslan Taşhan ile birlikte kurdukları markanın İnegöl’de Gentaş Grup ürünleri ve Çemtaş bayilikleri gibi ilkleri getireceğini belirtti. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve Kristalwood, faaliyetlerine resmen başladı. 

 

OnlyFans operasyonu: 17 kişi tutuklandı

Büyükşehir'den üreticiye 3 bin 400 kovan desteği

Başkan Aydın’dan Kükürtlü’ye çifte yatırım

Osmanlı ve Anadolu mutfağı Bursa’da yeniden hayat buluyor: Afize kapılarını açıyor

Remm Karadeniz Pide Nilüfer'de yeni şubesini açtı

Bursa’da hatimle teravih kılınacak camiler açıklandı

İmamoğlu'nun diploma davası ertelendi

Nilüfer'de ramazan sokağı kapılarını açıyor

Nilüfer’de kaçak yapılara yıkım

Yıldırım Belediyesi'nden gençlere akademik destek

İnegöl’de akıma kapılarak 2’nci kattan düşen işçi ağır yaralandı

Bursa'da hatalı sollama can aldı!

Bursa’da korkutan yangın: Ev küle döndü

Mezopotamya’nın kadim ezgileri Kestel’de yankılandı

Osmangazi’den çocuklara yeşil-beyaz sürpriz

Türk tenisi Bursa’da zirve yaptı

Türk mobilyası için ABD pazarı yeni sıçrama alanı olacak!

Kredi kartı limitlerinde yeni dönem başladı

İnegöl'de alkollü bisiklet sürücüsüne 11 bin TL ceza

AK Parti Bursa’da 63. İl Danışma Meclisi coşkusu

CHP'den kanun teklifi: Memura yılda 2 kez asgari ücret ikramiyesi

Otoyolda korkunç ölüm... Gişelere saplandı, alev aldı!

Beyoğlu’nda 5’inci kattan düşen genç kız hayatını kaybetti

Sevgililer günü diye 112’yi arayıp pasta istedi, cezayı yedi

Türk Bayrağı’na hassasiyet ödülsüz kalmadı

Koza Han’da tahliyeye yargı freni

Nilüfer’den çevre için elektronik atık hamlesi

İnegöl’de açılışa özel 100tl kampanyasında izdiham oluştu

Kent Akademisi’nden LÖSEV’e sevgi bağışı

Sevgililer Günü’nde Bursaspor’a koştular

Yükleniyor