Ekonomiye umut veren Kristalwood İnegöl’de kapılarını açtı

Mobilyanın başkenti İnegöl’de yepyeni bir marka doğdu. İş insanları Murat Gültekin ve Aslan Taşhan ortaklığıyla kurulan Kristalwood’un açılışı siyaset, iş dünyası ve yargı camiasını buluşturdu.

EKONOMİ 4.11.2024 17:49:00 0
Ekonomiye umut veren Kristalwood İnegöl’de kapılarını açtı

Mobilya sektörüne yeni bir soluk getirmeye aday olan Kristalwood açılışına geçmiş dönem bakanlarından Artvin Milletvekili Faruk Çelik, AK Parti MKYK Üyesi ve Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, geçmiş dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti 24, 25 ve 26. Dönem Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in yanı sıra Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ gibi protokol üyeleri katıldılar. Katılımcılar, zorlu ekonomik koşulların sonuna geldiklerini belirtirken, Kristalwood yatırımcılarını istihdama ve ekonomiye katkıları için tebrik etti. 

 

 

------------------

“EKONOMİDE GÜZEL GÜNLER YAKINDA” 

Bursa ekonomisinin lokomotif kenti, mobilyanın başkenti İnegöl’de, iş insanları Murat Gültekin ve Aslan Taşhan ortaklığıyla kurulan Kristalwood’un açılışı gerçekleşti. Açılış, protokol üyelerini bir araya getirdi. Açılış töreninde konuşan geçmiş dönem bakanlarından Artvin Milletvekili Faruk Çelik, uygulanan sıkı para politikasının olumlu sonuçlarını almaya başladıklarını belirterek, ekonomik iyileşmeye dair umutlu konuştu. Gelecek yıldan itibaren faiz indirimlerinin yapılacağını sözlerine ekleyen Çelik, yatırımcılara şöyle seslendi: “Ekonomik programın meyvelerini almaya başladık. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Ekonomi kısa süre sonra hareketlenecek”. Çelik, zorlu ekonomik koşullara rağmen yatırım yapmaktan geri durmayan mobilya yatırımcılarına da istihdama yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.

 

 

İNEGÖL MOBİLYASINDA İLKLER 

Kristalwood’un İnegöl için önemli bir kazanım olduğunun altını çizen AK Parti MKYK Üyesi ve Bursa Milletvekili Ayhan Salman da İnegöl’ün mobilya sektöründe büyümeye devam ettiğini ve mobilya başkenti unvanını sürdürdüğünü kaydetti.

 

 

Açılışta konuşan bir diğer isim Kristalwood ortaklarından Murat Gültekin ise yenilikçi bir anlayışla yola çıktıklarını ve Aslan Taşhan ile birlikte kurdukları markanın İnegöl’de Gentaş Grup ürünleri ve Çemtaş bayilikleri gibi ilkleri getireceğini belirtti. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve Kristalwood, faaliyetlerine resmen başladı. 

 

Nilüfer’de belediye güvenceli dönüşüm başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asrın felaketinde milletçe ayağa kalktık

Nilüfer’in yeni kentsel dönüşüm modeli: Rant değil yaşam

Bursaspor’da Tunahan Ergül ile yollar ayrıldı

Bursa afetlere hazırlanıyor

Başkan Yılmaz'dan Umman'da önemli temaslar

Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılı tarihe yazılacak

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Bursa’da sessiz yürüyüş

Epstein'in geride bıraktığı mal varlığı ortaya çıktı!

Pakistan’da cuma namazında camiye saldırı

AFAD duyurdu: Erzincan Kemah’ta 4.9 büyüklüğünde deprem

Milli yüzücü Defne Kurt’tan tarihi başarı

Bursa'da 6 Şubat için miniklerden duygu dolu anma

Mustafa Er: Sahada disiplinli ve güçlü bir Bursaspor olacak

İnegöl’de kaçan sürücü kameralardan yakalandı

Büyükşehir’den Çalı Yolu’na modern dokunuş

Bursa tekstili Paris'te dünyaya açıldı!

Süper Lig’de 21. haftanın hakemleri açıklandı

Başkan Taban: İnegöl’de tarımın geleceğini inşa ediyoruz

Bursa'da komiserin heimlich manevrası hayat kurtardı

9 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs Bursa’da yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Allah’ın izniyle bu işin altından kalktık

Osmangazi Belediyesi 6 Şubat’ı dualarla andı

Yurtdışı alışverişte yeni şartlar!

Asrın felaketinin 3. yıldönümü!

İnegölspor formaları çocuklarla buluştu

Başkan Erol’dan 6 şubat mesajı

AK Partili ilçe başkanından tepki

TCMB rezervlerinde tarihi seviye

Bursaspor Isparta deplasmanına hazırlanıyor

Yükleniyor