Emektar kitaplar geri dönüşüyor

Yıldırım Belediyesi, kullanılmış test kitabı, defter ve okul kitaplarını getiren vatandaşların eski kitaplarını kilogram fiyatı 4 TL’den alarak öğrencilere ve ailelere destek oluyor.

BURSA HABER 4.07.2024 17:37:00 0
Emektar kitaplar geri dönüşüyor

Yıldırım Belediyesi, kullanılmış test kitabı, defter ve okul kitaplarını getiren vatandaşların eski kitaplarını kilogram fiyatı 4 TL’den alarak öğrencilere ve ailelere destek oluyor. 

Yıldırım Belediyesi, gelecek kuşaklara daha temiz ve yeşil bir Yıldırım bırakmak için önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda ‘Emektar Kitaplarınız Geri Dönüşüyor’ sloganıyla Ahmet Taner Kışlalı Meydanı’nda stant açan Yıldırım Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü kullanılması mümkün olmayan kağıtları geri dönüşüme kazandıracak. Çevre ile ilgili farkındalık oluşturmak ve vatandaşları geri dönüşüme teşvik etmek amacıyla düzenlenen kampanya kapsamında getirilen kullanılmış test kitabı, defter, okul kitabı, dergi vb. atıklar kilogramı 4 TL’den alınacak olup 3 Temmuz’a kadar Ahmet Taner Kışlalı Meydanı’nda süren farkındalık kampanyası 6 Temmuz’a kadar Barış Manço Kültür Merkezi’nde devam edecek. 

KAZANDIRAN DÖNÜŞÜM

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz kızı Hümeyra ile birlikte kullanım ömrünü tamamlayan kitapları ekiplere teslim etti ve kampanyaya destek olan vatandaşlarla sohbet etti. 

‘Emektar kitaplarınız geri dönüşüyor’ kampanyasına tüm Yıldırımlıları davet eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Çocuklarımıza temiz ve yeşil bir Yıldırım bırakmak için çalışıyoruz. 3 yıldır gerçekleştirdiğimiz sıfır atık kampanyası ile kullanım ömrünü tamamlamış test kitaplarını ve defterleri geri dönüşüme kazanıyoruz. Hemşehrilerimizde farkındalık oluşturmayı hedeflediğimiz proje ile atık kağıtların dönüşümünü sağlayarak ağaçların kesilmesinin önüne geçiyoruz” dedi. 

Cevdet Yılmaz: Sanayide dönüşüm, cari açıktaki iyileşmeye güç vermektedir

En büyük teknoloji fuarına Türkiye damgası!

Esenyurt'ta 4 katlı binanın giriş katındaki dairede patlama meydana geldi

Bakan Tunç: Meşruiyeti, dış ülkelerde ülkemizi şikayet ederek aramayız

Bursa'da fırtına esnasında düşen tabelanın altında kalmaktan son anda kurtuldu

Bakan Kurum: Sosyal Konut projemizin ilk evlerini Mart 2027'de teslim edeceğiz

Başkan Bozbey, Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın emekçileriyle bir araya geldi

Cami avlusunda silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Öğrencilerini evine temizlik yapmaya götürmüştü; adli kontrolle serbest bırakıldı

Osmangazi’de ALBAM’ın 3. yılına özel etkinlik

Minik İpek çağırdı, Başkan Şadi Özdemir kırmadı

Nilüfer Belediyesi’nde nadir görülen uygulama

Özgür Özel: "Emekli maaşını 20 bin lira yaptılar, çocuğa harçlık verir gibi"

Bursa'da evine 20 günde 400 sahte sipariş gelen kişi isyan etti!

Kartal'da kaybolan kadını eski eşi boğarak öldürüp gömdüğü iddia edildi!

Bursa Adliyesi’nde jandarmanın şehit edilip, 2 kişinin öldürülmesine ilişkin davada karar açıklandı

Kontrolden çıkan elektrikli motosiklet denize düştü; 2 yaralı

Suriye Savunma Bakanlığı: "Halkımız evinde kalsın, YPG, sivillerin arasında saklanıyor."

Bülent Arınç'tan AK Parti’ye geçen vekillere eleştiri: Ortada kul hakkı var

Süper Kupa finalinde eksikler dikkat çekiyor

Junioshow 2026 için geri sayım başladı

Büyükşehir ailesinin acı günü

Süper Kupa finali saat 18.45’e çekildi

Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu testinde kokain çıktı

TİMBİR Heyetinden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’a Ziyaret

Genç Ar-Ge RoboBursa’da şampiyon belli oldu

CHP Nilüfer’de mahalle temsilcileri mazbatalarını aldı

TİMBİR Heyetinden Şanlıurfa Emniyeti’ne Ziyaret

Yıldırımlı kadınlara E-Ticaret desteği

Babaanne ile 2 torunu öldürülmüştü; duruşma çıkışında arbede çıktı

Yükleniyor