Emektar kitaplar geri dönüşüyor

Yıldırım Belediyesi, kullanılmış test kitabı, defter ve okul kitaplarını getiren vatandaşların eski kitaplarını kilogram fiyatı 4 TL’den alarak öğrencilere ve ailelere destek oluyor.

BURSA HABER 4.07.2024 17:37:00 0
Emektar kitaplar geri dönüşüyor

Yıldırım Belediyesi, kullanılmış test kitabı, defter ve okul kitaplarını getiren vatandaşların eski kitaplarını kilogram fiyatı 4 TL’den alarak öğrencilere ve ailelere destek oluyor. 

Yıldırım Belediyesi, gelecek kuşaklara daha temiz ve yeşil bir Yıldırım bırakmak için önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda ‘Emektar Kitaplarınız Geri Dönüşüyor’ sloganıyla Ahmet Taner Kışlalı Meydanı’nda stant açan Yıldırım Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü kullanılması mümkün olmayan kağıtları geri dönüşüme kazandıracak. Çevre ile ilgili farkındalık oluşturmak ve vatandaşları geri dönüşüme teşvik etmek amacıyla düzenlenen kampanya kapsamında getirilen kullanılmış test kitabı, defter, okul kitabı, dergi vb. atıklar kilogramı 4 TL’den alınacak olup 3 Temmuz’a kadar Ahmet Taner Kışlalı Meydanı’nda süren farkındalık kampanyası 6 Temmuz’a kadar Barış Manço Kültür Merkezi’nde devam edecek. 

KAZANDIRAN DÖNÜŞÜM

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz kızı Hümeyra ile birlikte kullanım ömrünü tamamlayan kitapları ekiplere teslim etti ve kampanyaya destek olan vatandaşlarla sohbet etti. 

‘Emektar kitaplarınız geri dönüşüyor’ kampanyasına tüm Yıldırımlıları davet eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Çocuklarımıza temiz ve yeşil bir Yıldırım bırakmak için çalışıyoruz. 3 yıldır gerçekleştirdiğimiz sıfır atık kampanyası ile kullanım ömrünü tamamlamış test kitaplarını ve defterleri geri dönüşüme kazanıyoruz. Hemşehrilerimizde farkındalık oluşturmayı hedeflediğimiz proje ile atık kağıtların dönüşümünü sağlayarak ağaçların kesilmesinin önüne geçiyoruz” dedi. 

Nazlı geldi Yaren leylek nerede?

Gebeler için yeni aşı uygulaması

Başkan Aydın, BAREM sakinleri ile iftarda buluştu

Ekrem İmamoğlu Bursa'da!

Zekeriya Birkan, Genel Başkan Vekili Ala’nın yardımcısı oldu

Ayhan Salman TBMM'den seslendi: “Muhalefet algı peşinde biz hizmetteyiz!”

97 milyon kişi hızlı trenle yolculuk yaptı: Hızlı tren Bursa'ya ne zaman geliyor?

Bursa’nın eski İl Sağlık Müdürü Akan Medicana Bursa Hastanesi’ne genel müdür oldu

İran eski ruhani lideri Humeyni’nin Bursa’da kaldığı ev satışa çıktı

UEDAŞ Bursalıları saatlerce elektriksiz bırakacak

Benzine zam geliyor!

Bursa’da ticari araç ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Bursa’da 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı

Başkan Bozbey: “İnegöl susuzluk çekmesin diye var gücümüzle çalışıyoruz”

Motosiklet sürücüleri için yeni cezalar yolda

Yıldırım'da kentsel dönüşüm hamlesi hız kazandı

Bursa’da lise öğrencisini darp edip, pompalı tüfekle vurdular

Başkan Aydın iftar buluşmasında

Bursa’nın yeni sağlık müdürü kim olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "İmralı heyeti randevu isterse görüşürüm"

Emekli ikramiyelerine güncelleme yapılacak mı?

YKS geç başvuru için son gün: Yarın!

İnşaat maliyetlerindeki artış 49 ayın en düşük seviyesinde

Bakan Şimşek: Cari açık sürdürülebilir seviyede kalacak

BDDK'dan yeni taşıt kredisi kararı! Kredi limitleri değişti

Ukrayna, Rusya ile 30 günlük ateşkese hazır!

Bahçeli: İstiklal Marşımız milli istiklal ve istikbale duyulan derin sevgi ve bağlılığın sonucunda hayat bulmuştur

İstiklal Marşı 104 yaşında

Osmangazi Belediyesi'nden kadın pilota destek

Erdoğan: İstiklal Marşı'nın ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz

Yükleniyor