Emektar kitaplar geri dönüşüyor

Yıldırım Belediyesi, kullanılmış test kitabı, defter ve okul kitaplarını getiren vatandaşların eski kitaplarını kilogram fiyatı 4 TL’den alarak öğrencilere ve ailelere destek oluyor.

BURSA HABER 4.07.2024 17:37:00 0
Emektar kitaplar geri dönüşüyor

Yıldırım Belediyesi, kullanılmış test kitabı, defter ve okul kitaplarını getiren vatandaşların eski kitaplarını kilogram fiyatı 4 TL’den alarak öğrencilere ve ailelere destek oluyor. 

Yıldırım Belediyesi, gelecek kuşaklara daha temiz ve yeşil bir Yıldırım bırakmak için önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda ‘Emektar Kitaplarınız Geri Dönüşüyor’ sloganıyla Ahmet Taner Kışlalı Meydanı’nda stant açan Yıldırım Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü kullanılması mümkün olmayan kağıtları geri dönüşüme kazandıracak. Çevre ile ilgili farkındalık oluşturmak ve vatandaşları geri dönüşüme teşvik etmek amacıyla düzenlenen kampanya kapsamında getirilen kullanılmış test kitabı, defter, okul kitabı, dergi vb. atıklar kilogramı 4 TL’den alınacak olup 3 Temmuz’a kadar Ahmet Taner Kışlalı Meydanı’nda süren farkındalık kampanyası 6 Temmuz’a kadar Barış Manço Kültür Merkezi’nde devam edecek. 

KAZANDIRAN DÖNÜŞÜM

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz kızı Hümeyra ile birlikte kullanım ömrünü tamamlayan kitapları ekiplere teslim etti ve kampanyaya destek olan vatandaşlarla sohbet etti. 

‘Emektar kitaplarınız geri dönüşüyor’ kampanyasına tüm Yıldırımlıları davet eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Çocuklarımıza temiz ve yeşil bir Yıldırım bırakmak için çalışıyoruz. 3 yıldır gerçekleştirdiğimiz sıfır atık kampanyası ile kullanım ömrünü tamamlamış test kitaplarını ve defterleri geri dönüşüme kazanıyoruz. Hemşehrilerimizde farkındalık oluşturmayı hedeflediğimiz proje ile atık kağıtların dönüşümünü sağlayarak ağaçların kesilmesinin önüne geçiyoruz” dedi. 

Devlet Bahçeli: “Allah’a ibadet gericilikse, bizde bal gibi gericiyiz”

Akaryakıt bayileri BTSO’da buluştu

Bursa'da cadde ortasında silahlı gösteri pahalıya patladı

Başkan Bozbey’den Batı Trakya’ya anlamlı ziyaret

Osmangazi’de 1 kilo 280 gram uyuşturucu ele geçirildi!

Motorin 60 Lirayı aştı: 2,40 TL zam geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası açıklamalar

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı

Nilüfer'de su kesintisi

Kestel’de geleneksel iftar buluşması

Ercan Özel: “Yenişehir altın dönemini yaşıyor”

Nilüfer’de hizmete 10 yeni araç daha

Ömeraltı Yaylası’nda yılkı atları görsel şölen sundu

Yıldırım Belediyesi’nden üreten kadınlara çok yönlü destek

Bursa'da dilencilik parası bebek bezinden çıktı!

Kalbimin ekmeğiyle, şükürle büyüyen yıllar!

Bursa’da fenomen ciğerciden duygulandıran iftar

Gemlik sahiline yeni kordon düzenlemesi

Galatasaray-Konyaspor maçındaki en tartışmalı pozisyona MHK Başkanı’ndan açıklama!

Hacivat-Karagöz gösterisine yoğun ilgi

Bursa’nın hangi ilçesine tarım cezaevi kuruluyor?

Mudanya’da gönüller aynı sofrada buluştu

Savunma sanayinin küresel buluşması 2027’de İstanbul’da

Avrupa Kupası’nda son 8’e Bursa damgası

Bursaspor ve Ankaragücü Bursa’da iftarda buluştu

Türkiye bu olayı konuşuyor...Bakan Gürlek'ten destek mesajı!

Bursa, yaşam kalitesinde 118’inci sırada

Pakistan’ın hava saldırısında 25 kişi öldü

Nilüfer'de MESEM ve çocuk işçiliği masaya yatırıldı

Yıldırım’da çocuklara tekne orucu iftarı

Yükleniyor