Emlak Konut’tan orta gelirlilere müjde: Üç ödeme seçenekli konut kampanyası başladı!

Türkiye’de orta gelir grubunu ev sahibi yapmaya yönelik çalışmalar hız kesmeden sürerken, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni konut kampanyasını duyurdu.

EKONOMİ 19.02.2025 13:17:00 0
Emlak Konut’tan orta gelirlilere müjde: Üç ödeme seçenekli konut kampanyası başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un açıkladığı kampanyanın detaylarını Emlak Konut Genel Müdürü Yasir Yılmaz açıkladı, Kampanya üç farklı ödeme seçeneği ile vatandaşlara cazip fırsatlar sunuyor.

"Dar gelirliye nasıl imkan sağlıyorsak, diğer gelir gruplarına da kazançlı yatırım sunuyoruz."
Bakan Kurum, Emlak Konut iş birliğiyle hayata geçirilen kampanya hakkında, "Nasıl dar gelirli vatandaşlarımıza uygun ödeme imkanlarıyla konut sunuyorsak, bu kampanyada da diğer gelir gruplarındaki vatandaşlarımıza, uygun vade oranlarıyla, peşinatsız kazançlı bir yatırım imkanı sunuyoruz." dedi.

Üç Farklı Ödeme Seçeneği ile Konut Sahibi Olma Şansı
Emlak Konut Genel Müdürü Yasir Yılmaz tarafından detayları paylaşılan kampanyada vatandaşlar; peşinatsız azalan taksitli model, 1 yıl ödemesiz plan ve leasing destekli ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilecek.

  • Peşinatsız Azalan Taksitli Model: Peşinat ödemeden ev sahibi olunabiliyor. Aylık %0,99 vade farkı ile 60 ay vade imkanı sunulurken, taksitler her ay azalıyor. 18. ayda %20 oranında ara ödeme yapılacak.
  • Bir Yıl Ödemesiz, Uygun Faizli Model: İlk 12 ay taksitler Emlak Konut tarafından karşılanıyor. Bu modelde alıcılar toplamda %12 oranında kazanç elde ediyor. %1,29 vade farkı ile 60 ay taksit imkanı da mevcut.
  • Leasing Destekli Model: Bu modelde uzun vadeli ve esnek ödeme seçenekleri sunuluyor. İstanbul’da 6 milyon TL değerindeki bir ev için 60 ayda 61.698 TL’den başlayan taksitlerle ödeme yapılabilecek. Ayrıca 120 aya kadar vade olanağı var.

25’ten Fazla Projede Geçerli Olacak
Kampanya; İstanbul, Ankara, Denizli, İzmir, Antalya ve Balıkesir’deki 25’ten fazla projede geçerli olacak. Başvurular İstanbul’da başladı ve tüm satış ofisleri ile çağrı merkezleri üzerinden yapılabilecek. Kampanyaya katılım için ilk ev sahibi olma şartı aranmıyor.

Son Başvuru Tarihi 23 Mart 2025
Sınırlı süreyle geçerli olacak kampanya için son başvuru tarihi 23 Mart 2025 olarak belirlendi. Kampanyada en düşük daire fiyatı ise 5 milyon 650 bin TL.

Bursaspor Soma'dan lider döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna ve Rusya'ya ikazlarımızı net bir şekilde iletiyoruz

PFDK’dan 248 isme daha hak mahrumiyeti cezası

İnegöl'de Beşinci Mevsim Bilim Merkezi için hazırlıklar sürüyor

Şarkıcı Güllü'nün oğlu Tuğberk, şikayetçi sıfatıyla ifadeye çağrıldı

Bakan Fidan, ABD Büyükelçisi Barrack'ı kabul etti

DEM Parti, cumartesi günü AK Parti'yi ziyaret edecek

Bakan Işıkhan: Tüm sendikalarla açık iletişim yapısına sahibiz

Bursa'da Başkanlık Kupası finalleri nefes kesti

Dijital platform Gain ve bağlı şirketlere operasyon: 3 gözaltı

Bursa’da baba ve kızı evde ölü bulundu

Bursa'da seyir halinde yanan otomobil alev topuna döndü

Yeni yıl heyecanı Nilüfer'i sardı

Osmangazi'de okul kantinlerine sağlık denetimi

Bahçeli'den 'Dünya Türk Dili Ailesi Günü' mesajı

Yıldırım'da Mevlana'ya vefa gecesi

Nilüfer’in kurtuluşu tarlada

Yenişehir’de hayvan dostu proje çalışmaları hızla sürüyor

Başkan Burkay BTSO’nun yeni üyeleriyle bir araya geldi

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Yerli Malı Haftası kutlandı

Bakan Fidan: Başkalarının çizdiği sınırlar içinde siyaset yapma devri kapandı

Başkan Erkan Aydın, çözüm merkezini ziyaret etti

Başkan Özgür Özel: Dayanacak, sabredecek bir tarafım kalmadı

Nilüfer’de “Ustalara Saygı” konseri coşkusu başladı

55 ilde siber operasyon! 301 gözaltı

Benzine indirim yolda

Bursa’nın su sigortası Uludağ’da alarm

Hangi CHP’li belediye başkanı ilçe binasını yıktırıyor?

Hasan Toktaş’tan Bey Sarayı çağrısı: Kuruluşun merkezi ortaya çıkarılmalı

Ak Parti Bursa'nın her ilçesinde güçleniyor

Yükleniyor