Emlak Konut’tan orta gelirlilere müjde: Üç ödeme seçenekli konut kampanyası başladı!

Türkiye’de orta gelir grubunu ev sahibi yapmaya yönelik çalışmalar hız kesmeden sürerken, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni konut kampanyasını duyurdu.

EKONOMİ 19.02.2025 13:17:00 0
Emlak Konut’tan orta gelirlilere müjde: Üç ödeme seçenekli konut kampanyası başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un açıkladığı kampanyanın detaylarını Emlak Konut Genel Müdürü Yasir Yılmaz açıkladı, Kampanya üç farklı ödeme seçeneği ile vatandaşlara cazip fırsatlar sunuyor.

"Dar gelirliye nasıl imkan sağlıyorsak, diğer gelir gruplarına da kazançlı yatırım sunuyoruz."
Bakan Kurum, Emlak Konut iş birliğiyle hayata geçirilen kampanya hakkında, "Nasıl dar gelirli vatandaşlarımıza uygun ödeme imkanlarıyla konut sunuyorsak, bu kampanyada da diğer gelir gruplarındaki vatandaşlarımıza, uygun vade oranlarıyla, peşinatsız kazançlı bir yatırım imkanı sunuyoruz." dedi.

Üç Farklı Ödeme Seçeneği ile Konut Sahibi Olma Şansı
Emlak Konut Genel Müdürü Yasir Yılmaz tarafından detayları paylaşılan kampanyada vatandaşlar; peşinatsız azalan taksitli model, 1 yıl ödemesiz plan ve leasing destekli ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilecek.

  • Peşinatsız Azalan Taksitli Model: Peşinat ödemeden ev sahibi olunabiliyor. Aylık %0,99 vade farkı ile 60 ay vade imkanı sunulurken, taksitler her ay azalıyor. 18. ayda %20 oranında ara ödeme yapılacak.
  • Bir Yıl Ödemesiz, Uygun Faizli Model: İlk 12 ay taksitler Emlak Konut tarafından karşılanıyor. Bu modelde alıcılar toplamda %12 oranında kazanç elde ediyor. %1,29 vade farkı ile 60 ay taksit imkanı da mevcut.
  • Leasing Destekli Model: Bu modelde uzun vadeli ve esnek ödeme seçenekleri sunuluyor. İstanbul’da 6 milyon TL değerindeki bir ev için 60 ayda 61.698 TL’den başlayan taksitlerle ödeme yapılabilecek. Ayrıca 120 aya kadar vade olanağı var.

25’ten Fazla Projede Geçerli Olacak
Kampanya; İstanbul, Ankara, Denizli, İzmir, Antalya ve Balıkesir’deki 25’ten fazla projede geçerli olacak. Başvurular İstanbul’da başladı ve tüm satış ofisleri ile çağrı merkezleri üzerinden yapılabilecek. Kampanyaya katılım için ilk ev sahibi olma şartı aranmıyor.

Son Başvuru Tarihi 23 Mart 2025
Sınırlı süreyle geçerli olacak kampanya için son başvuru tarihi 23 Mart 2025 olarak belirlendi. Kampanyada en düşük daire fiyatı ise 5 milyon 650 bin TL.

Bursa’da saç ekimi talebi artıyor: Doğru merkez seçimi neden kritik?

Bayraktar TB3 Baltık Denizi’nde tek uçan hava aracı oldu

Nilüfer Belediyesi’nden 64 mahallede erzak desteği

Terörsüz Türkiye Komisyonu raporunu tamamladı

Bursa’da deniz taştı, yollar göle döndü

Uludağ’da kar bereketi turizmi canlandırdı

Osmangazi’de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Osmangazi Ramazan’a dolu dolu hazırlanıyor

Donald Trump’tan Ramazan mesajı

Bursa Nilüfer’de su kesintisi uyarısı

Gazze’de bombalar olmadan ilk sahur

Mustafa Bozbey: Tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutluyorum

Bursa emniyetinden 700 personelli operasyon

Komisyon bir kez daha toplanıyor: Ortak raporda sona gelindi

Bursa'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç gözyaşlarıyla uğurlandı

İnegöl’de uyuşturucu sevkiyatına polis baskını

BESAŞ ramazan pidesi 25 liradan satışta

İnegöl'de öfkeli genç ablasını bıçakla rehin aldı

Yenişehir’de Komutan Büğdüz’e duygusal veda

Bursa’nın yerli otomobili Amperino yatırımcısını bekliyor

TİMBİR Yönetimi şubat toplantısını online yaptı

Yıldırım Belediyesi’nden Ramazan’a özel etkinlik ve iftar programları

İnegöl'de mobilya ustası frezeye kaptırdı: 3 parmağı kesildi

Yenişehir’de muhtarlarla birlik mesajı

Osmangazi’de camiler Ramazan’a hazır

Devlet Bahçeli yıllar önceki püskevit açıklamasına açıklık getirdi

Tonlarca su çekiliyor, İznik Gölü can çekişiyor

Osmangazi’de Medeni Kanun’un 100. yılı kutlandı

Yıldırım çevre yolunda başıboş at paniği

BTSO seçimi iki adaylı mı olacak?

Yükleniyor