EMRE AKBABA İLE 4 YILLIK ANLAŞMA

Merakla beklenen transfer resmen açıklandı.

EMRE AKBABA İLE 4 YILLIK ANLAŞMA
/kanal16haber.com/2018-8/18/143048876b.mp4
SPOR 18.08.2018 14:24:49 0

EMRE AKBABA İLE 4 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI

Merakla beklenen transfer resmen açıklandı.

Galatasaray Emre Akbaba´nın transferi için Alanyaspor ve futbolcu ile görüşmelere başlandığını KAP´a bildirdi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emre Akbaba´yı 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiklerini ve 4 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Türk Telekom Stadyumu´nda basın toplantısı düzenledi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi görüşmelere başlandığını bildirdiği Emre Akbaba transferi ile ilgili soruları cevaplandıran Mustafa Cengiz, ?Spontane bir olayın realizasyonunu görüyoruz.

Hiç böyle bir basın toplantısı düşünmüyorduk. Ortaya çıkarılan baskının, beklentinin de farkındayız. Taraftarın istediği bir futbolcunun ben de transferi olmasını istiyorum çünkü ben de bir taraftarım. Bizim bir taraftardan farkımız yok. Bizim tek farkımız onların adına belli bir sorumluluğu omuzlarımızda taşıyoruz.

Biraz daha dikkatli olmak zorundayız. Taraftarımızın beklentisi açık. Takım yeterli derken ben her zaman en kötüyü baz aldım. Benim elimdeki futbolcular, elemanlar, çalışanlar bence dünyanın en değerli futbolcuları ve insanlarıdır.

Her durumda yeter, her durumda çalışırız. Ama hiçbir zaman, hiçbir şey yeterli değil. Barcelona, Manchester United, Galatasaray her zaman yetersizdir. Biz de maddi olanaklarımız ve FFP içinde ve Galatasaraylı kuşakların geleceğini düşünerek harcama yapmak durumundayız.

Bu, asla ağlamak değildir. Allah kimseyi ağlatmasın. Biz sadece gerçekleri söyleriz. Taraftara, camiamıza ve rakiplere hep doğruyu söyleriz, arkadan dolanmayız? şeklinde konuştu.

"RAKİPLERİMİZE ÇOK SAYGILIYIZ"

Rakiplerine saygılı olma konusunda çok dikkatli davrandıklarını belirten Cengiz, ?Biz Galatasaray olarak ?rakibe saygı ve kendine saygıyı´ açıklamamızı açık ve net olarak söyledik. Biz kendi