EN ?ANTİKA? EVLİLİK TEKLİFİ

ANTİKACI´NIN OĞLU ESKİ MİNİBÜSÜ SÜSLEYİP KIZ TARAFINI İKNA ETTİ

GÜNDEM 27.04.2017 11:07:19 0
/kanal16haber.com/2017-4/27/121720709b.mp4

EN ?ANTİKA? EVLİLİK TEKLİFİ

Bursa´da Türk filmlerini aratmayan bir evlilik teklifi seramonisi yaşandı. Bir genç, zamanında babasının da evlilik teklifinde bulunduğu yerde, kendi kız arkadaşına evlenmeyi teklif etti. Çiçek Abbas´ın meşhur minibisünün aynısına, "Benimle evlenir misin" yazdıran genç, sevgilisinden ve ailesinden "evet"i koparmayı başardı. 
23 yaşındaki Can Mert Seren, 21 yaşındaki kız arkadaşı Seher Nur Hezerli´ye evlilik teklifinde bulundu. Seren, bunun için, babasının 4 yıl önce ikinci eşine evlilik teklifinde bulunduğu yeri seçti. Babasından üvey annesine nerede evlenmeyi teklifi ettiğini öğrenen genç, yapacağı teklif için kız ve kendi ailesini organize etti. Aynı zamanda babasının ve kendisinin çalıştığı antika dükkanına kızı bir şey konuşacağız diye çağıran genç adam, babasının antika aracının üzerine, "Benimle evlenir misin" yazdı. Seren, kız arkadaşını ise babasının antika dükkanın ikinci katına çıkarttı. Daha sonra üzerine, "Benimle evlenir misin" yazdığı aracı dükkanın önüne çeken genç, kız arkadaşını balkona çağırdı. Balkona çıkan Seher Nur Hezerli, Çiçek Abbas filmindeki meşhur minibisün üzerinde, "Benimle evlenir misin" yazısını görünce şaşırdı. Erkek arkadaşının bu teklifine kayıtsız kalmayan Seren, "evet" diyerek teklifi kabul etti. Kız arkadaşının parmağına yüzüğü takan Can Mert Seren, sarılarak bu anı kutladı. 
Can Mert Seren´in babası Murat Seren de, ikinci eşi Merve Seren´e 4 yıl önce aynı antika dükkanında evlenme teklifi yapmıştı. Babasının izinden giden genç adam, ?Babam da 4 yıl önce antika dükkanında üvey anneme evlilik teklifinde bulunmuştu. Çok mutluyum? dedi. 
Seher Nur Hezerli, ?Beni ailesiyle tanışmak için babasının dükkanına çağırdı. Benim ailem ve onun ailesi tanışacaktı. Erkek arkadaşım her şeyi organize etmiş. Teklif karşısında çok şaşırdım ve mutlu oldum. İnşallah bir dahaki yaz düğünümüzü yapacağız? şeklinde konuştu.
Baba Murat Seren, ?Ben de 4 yıl önce ikinci eşime burada evlilik teklifinde bulunmuştum. Oğlumun mutluluğunu görünce ben de çok mutlu oldum? diye konuştu.
Murat Seren´in eşi Merve Seren, ?4 yıl öncede eşim bana burada evlenmeyi teklif etmişti. Can Mert de burada kız arkadaşına evlenme teklif etti. İnşallah bir ömür mutlu olurlar? dedi.

İnegöl Fatihi Turgut Alp dualarla anıldı

Yeşil beyazlı savunmaya takviye: Barış Gök Bursaspor'da!

Nihat Yeşiltaş: "Karne yok, güvenlik yok, temizlik yok!”

Bursa'da 5 günlük toplantı ve gösteri yasağı!

Atış Yapı'dan konkordato sonrası ilk çağrı!

İnegöl’de halk dansları gecesi ile yaz etkinlikleri başladı

'Öldürülme' korkusuyla taksiye binen eşi ile şoförü yaralamıştı, 20 yıla kadar hapsi istendi!

AK Parti’nin basına kapalı toplantısında neler konuşuldu?

Motorine 1 lira 66 kuruşluk indirim geliyor

Bahçeli: “İran’a atılan bombalar Türkiye’ye mesajdır”

Otomotiv sektörünün dijital rotası Next Level Uludağ’da şekillendi

İYİ Parti ittifak yapacak mı?

Özgür Özel: "Anketlerde 6-7 puan öndeyiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yeni bir istikrarsızlık ortamına izin vermeyiz"

Gazze'de ölü sayısı 55 bin 959'a yükseldi

Fatih Altaylı tutuklandı

Osmangazi’de Triathle yarışları nefes kesti

Enes Çelik Bursa iş dünyasına sitem etti: “Yazık, çok yazık!”

Karagül’den İsrail-İran Savaşı yorumu: “ABD, savaşı bölgeselleştirdi”

AK Gençlik Bursa’da buluştu

Uluslararası Bursa Festivali başlıyor

AK Parti'li Uygur: Siyaseti sadece idare sanatı olarak görmüyoruz

Yılın sanat olayı: İznik Türküsü'nün prömiyeri gerçekleştirildi

Topraktan konut satışı yasaklansın!

Nükleer tesiste sızıntı var mı?

ABD İran’ın vurdu!

Kaydıraktaki demirlere bacakları sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı

HSK Kararnamesiyle 3698 hakim ve savcının görev yeri değişti

İnegöl’den Türkiye’ye: Amperino'nun elektrikli devrimi

Yeşil-Emir Sultan hattında tarihi dönüşüm

Yükleniyor