Engeller hayvan sevgisiyle aşılıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kanarya Sevenler Yetiştirenler Derneği işbirliğiyle engelli çocuklara kanarya dağıtıldı.

BURSA HABER 10.09.2021 10:13:00 0
Engeller hayvan sevgisiyle aşılıyor

Bursa’da yaşayan tüm engelli bireylerin, sosyal yaşamın her alanında engelsiz bir şekilde yer alabilmesi amacıyla birbirinden farklı projeleri hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kanarya Sevenler Yetiştirenler Derneği işbirliğiyle engelli çocuklara hayvan sevgisini aşılamak ve onların gelişimine katkı sağlamak amacıyla kanarya dağıtımı gerçekleştirildi.

Çekiliş ile yapılan dağıtımda 40 engelli bireye 40 adet kanarya verildi. Düzenlenen etkinliğe engelli bireylerin aileleri ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik de katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik, düzenlenen etkinliğe katıldıkları için ailelere teşekkür etti. Engelli çocukların birer melek olduğunu ve gelişimlerinin her şeyden önemli olduğunu dile getiren Çelik, “Bursa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü ve Bursa Kanarya Sevenler Yetiştirenler Derneği engelli evlatlarımızla ilgili onları hayata nasıl bağlayacağımızla ilgili yola çıktığımız böyle güzel bir çalışmada 40’a yakın evladımız kuşlarına kavuştu. Bizler bu evlatlarımızın bulunduğu konum itibariyle hayatlarını nasıl güzelleştirebiliriz düşüncesinin hesabını hep birlikte yaptık. Bundan sonraki projelerde de bu tür çalışmalarımız devam edecek. Büyükşehir Belediyesi olarak bu projede yer almamız çok doğru bir karar. Bizim bütün amacımız evlatlarımızın hayata tutunmalarını sağlamak ve onlara hayvan sevgisini aşılamak. Ben emeği, katkısı geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte her zaman bu tür projeleri gerçekleştirmek istediğini dile getiren Bursa Kanarya Sevenler Yetiştirenler Derneği Başkanı Halil Kelebek, bu tarz hobilerin çocukların gelişiminde çok önemli olduğunu vurguladı.

Bursa’da eniştesini sokakta 8 kurşunla öldürdü!

Devlet Bahçeli: Türkiye 2053’te süper güç olacak

Bursa Kent Akademisi ile mesleki dönüşüm

Fitch, Bursa’nın kredi notunu “Pozitif”e çıkardı

Kendi hikayesini yazan kadınlar Bursa’da bir araya geldi

Yıldırım’da türkü dolu akşam

CHP'den istifa eden Mesut Özarslan’dan Özgür Özel’e suç duyurusu

Antalya Adalet Sarayı’nda güvenlik görevlisi ölü bulundu

İnegöl zabıtası gıda işletmelerini mercek altına aldı

Büyükşehir’den bölgeye yeni ulaşım hamlesi

İran’daki gösterilerde can kaybı 6 bin 961’e çıktı

Ercan Özel’e “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülü

Başkan Taban’dan “82” detaylı nüfus mesajı

Edirne’de trafik kazası: Otomobil şarampole devrildi, 2 kişi öldü

Bursa'da en çok nereli yaşıyor? İşte o liste...

Bursa'da motosiklet sürücüsü 113 km hızla çarptı, arka camdan içeri girdi

Kuzey Marmara gişelerinde kaza: 1 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli'ye 57 güllü tebrik

Erkan Aydın'dan Özgür Özel'e destek!

TÜİK açıkladı: Türkiye nüfusu 86 milyonu aştı

Osmangazi’ye bir kreş daha: Sayı 5’e yükseldi

İnegöl'de kontrolden çıkan otomobil yayalara çarptı

Yeşil-Beyazlılar deplasmanda berabere kaldı!

Başkan Gürkan, CHP’nin Nilüfer eylemlerini değerlendirdi

Megastar Tarkan'ın İstanbul konserlerinden aldığı ücret belli oldu!

Bursa Emniyeti 10 noktada huzur uygulaması gerçekleştirdi

Bursa'da dereye düşen adam kalp masajıyla kurtarıldı!

Nilüfer’de gece mekânlarına sıkı denetim

İnegöl'de su ısıtıcısı devrildi, 1,5 yaşındaki bebek yaralandı

Nilüfer’e konforlu ulaşım için yeni bulvar hamlesi

Yükleniyor