Engelli bireylerimiz başımızın tacı

Belediye Başkanı Alper Taban, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Taban, “Engelli bireyler bizim başımızın tacıdır.

BURSA HABER 4.12.2021 12:09:00 0
Engelli bireylerimiz başımızın tacı

İnegöl Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri ve aileleri için özel bir program düzenledi. Gün boyu farklı etkinliklerin yer aldığı 3 Aralık kutlamaları, sabah Royal Otel’de düzenlenen kahvaltı ile başladı. Daha sonra müze gezisi ve film gösterimleri ile engelli öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı.

EVLATLARIMIZ BİZİM İÇİN HER GÜN KIYMETLİ

Royal Otelde düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Alper Taban ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’ta katıldı. Kahvaltı sırasında engelli öğrenciler ve aileleriyle sohbet edip istişarelerde bulunan Başkan Taban, tüm öğrencilerle yakından ilgilendi. Kahvaltı sonrası günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşmada yapan Alper Taban, “3 Aralık Dünya Engelliler Gününü sembolik olarak kutluyoruz. Ancak evlatlarımız bizim için her gün kıymetli, her gün önemli. Sizler buna şahitsiniz. Evlatlarınızla bir ömür geçiriyorsunuz. Bizler de bir nebze de olsa onlara ve sizler destek olabilir miyiz, evlatlarımızla güzel işler başarabilir miyiz, yeni bir şeyler öğrenmeleri noktasında katkı sunabilir miyiz düşüncesiyle gayretle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

ENGELLİ BİREYLERİMİZ BAŞIMIZIN TACI

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla tüm bireyleri önemsiyoruz” diyen Başkan Taban, “Engelli bireyler bizim başımızın tacıdır. Anne babalar başta olmak üzere tüm aile bireylerinin onlar için cansiperane mücadele ettiğinin farkındayız. Rabbim hem devletimize hem milletimize zeval vermesin. İnşallah daha iyilerini de yapmak istiyoruz. Çocuklarımız için bir servis ağır kurabilir miyiz noktasında da çalışıyoruz. Onların yüzü hep gülsün istiyoruz. Onları gülerken görünce biz de mutlu oluyoruz. Her zaman yanınızda olacağımızı ifade ederek tekrar Dünya Engelliler Gününü kutluyorum” ifadelerinde bulundu.

MÜZE GEZİSİ VE FİLM GÖSTERİMİ YAPILDI

Konuşma sonrası öğrenciler de Başkan Alper Taban’a ilgi alaka ve kendileri için düzenlenen programlardan dolayı teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. Kahvaltı programı sonrası engelli öğrenciler ve aileleri için İnegöl Kent Müzesi ve Mobilya Müzesi gezisi düzenlendi. Müze konferans salonunda film gösterimi de yapıldı.

Ramazan’ın birlik ruhu Bursa’yı sardı

İftar ve Sahur artık ses bombasıyla duyuruluyor

Yıldırım’da motosikletler çarpıştı: 1’i hamile 2 yaralı

Nilüfer’de bisiklet kültürüne yakın markaj

Petrol gerilimi pompaya zam olarak yansıdı

Ramazan sofralarında sağlıklı beslenme vurgusu

Uyuşturucu tacirlerine geçit yok: 346 gözaltı

Okurhane’den kelimelerle kurulan köprü..

Ağzı kapatılmıştı.. O artık Bakan Yardımcısı!

Erkan Aydın’dan Cuma ziyareti

Vatandaşı soyan restoranlar boykot edilsin

‘Terörsüz Türkiye’ raporuna ağır eleştiri

Bursa'da alevler yaşlı çiftin evini küle çevirdi

Bursa’da iki ilçede su kesintisi uyarısı

Ramazan’ın ilk cumasında Ulu Cami doldu taştı

Galatasaray'da seçim öncesi Başkan Özbek'ten net mesaj

Erdoğan’dan gençlere: “Gözlerinizin ışıltısı umut veriyor”

AK Parti Bursa’dan çarşı-pazar ziyareti

Bursa’da 17 Bin 225 konut için kura heyecanı

Mahsur kalan çocuğa kurye müdahalesi

Nilüfer Ramazan Sokağı kapılarını açtı

Terörsüz Türkiye sürecinde af tartışmasına net yanıt

Osmangazi’de Ramazan sofraları kuruldu

Bursa’da Ramazan sofraları binleri buluşturdu

Bursa’da polis ekiplerinden ilkokulda güvenlik dersi

Futbolda bahis soruşturmasında yeni operasyon

Osmangazi’de trafikte yumruklu kavga

Karacabey’de sel alarmı: Yol kapandı

BTSO Başkanı İbrahim Burkay’dan gençlere dönüşüm mesajı

Kararnamelerde 2 Bursa ayrıntısı

Yükleniyor