Engelli bireylerimiz başımızın tacı

Belediye Başkanı Alper Taban, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Taban, “Engelli bireyler bizim başımızın tacıdır.

BURSA HABER 4.12.2021 12:09:00 0
Engelli bireylerimiz başımızın tacı

İnegöl Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri ve aileleri için özel bir program düzenledi. Gün boyu farklı etkinliklerin yer aldığı 3 Aralık kutlamaları, sabah Royal Otel’de düzenlenen kahvaltı ile başladı. Daha sonra müze gezisi ve film gösterimleri ile engelli öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı.

EVLATLARIMIZ BİZİM İÇİN HER GÜN KIYMETLİ

Royal Otelde düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Alper Taban ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’ta katıldı. Kahvaltı sırasında engelli öğrenciler ve aileleriyle sohbet edip istişarelerde bulunan Başkan Taban, tüm öğrencilerle yakından ilgilendi. Kahvaltı sonrası günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşmada yapan Alper Taban, “3 Aralık Dünya Engelliler Gününü sembolik olarak kutluyoruz. Ancak evlatlarımız bizim için her gün kıymetli, her gün önemli. Sizler buna şahitsiniz. Evlatlarınızla bir ömür geçiriyorsunuz. Bizler de bir nebze de olsa onlara ve sizler destek olabilir miyiz, evlatlarımızla güzel işler başarabilir miyiz, yeni bir şeyler öğrenmeleri noktasında katkı sunabilir miyiz düşüncesiyle gayretle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

ENGELLİ BİREYLERİMİZ BAŞIMIZIN TACI

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla tüm bireyleri önemsiyoruz” diyen Başkan Taban, “Engelli bireyler bizim başımızın tacıdır. Anne babalar başta olmak üzere tüm aile bireylerinin onlar için cansiperane mücadele ettiğinin farkındayız. Rabbim hem devletimize hem milletimize zeval vermesin. İnşallah daha iyilerini de yapmak istiyoruz. Çocuklarımız için bir servis ağır kurabilir miyiz noktasında da çalışıyoruz. Onların yüzü hep gülsün istiyoruz. Onları gülerken görünce biz de mutlu oluyoruz. Her zaman yanınızda olacağımızı ifade ederek tekrar Dünya Engelliler Gününü kutluyorum” ifadelerinde bulundu.

MÜZE GEZİSİ VE FİLM GÖSTERİMİ YAPILDI

Konuşma sonrası öğrenciler de Başkan Alper Taban’a ilgi alaka ve kendileri için düzenlenen programlardan dolayı teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. Kahvaltı programı sonrası engelli öğrenciler ve aileleri için İnegöl Kent Müzesi ve Mobilya Müzesi gezisi düzenlendi. Müze konferans salonunda film gösterimi de yapıldı.

Nilüfer’de belediye güvenceli dönüşüm başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asrın felaketinde milletçe ayağa kalktık

Nilüfer’in yeni kentsel dönüşüm modeli: Rant değil yaşam

Bursaspor’da Tunahan Ergül ile yollar ayrıldı

Bursa afetlere hazırlanıyor

Başkan Yılmaz'dan Umman'da önemli temaslar

Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılı tarihe yazılacak

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Bursa’da sessiz yürüyüş

Epstein'in geride bıraktığı mal varlığı ortaya çıktı!

Pakistan’da cuma namazında camiye saldırı

AFAD duyurdu: Erzincan Kemah’ta 4.9 büyüklüğünde deprem

Milli yüzücü Defne Kurt’tan tarihi başarı

Bursa'da 6 Şubat için miniklerden duygu dolu anma

Mustafa Er: Sahada disiplinli ve güçlü bir Bursaspor olacak

İnegöl’de kaçan sürücü kameralardan yakalandı

Büyükşehir’den Çalı Yolu’na modern dokunuş

Bursa tekstili Paris'te dünyaya açıldı!

Süper Lig’de 21. haftanın hakemleri açıklandı

Başkan Taban: İnegöl’de tarımın geleceğini inşa ediyoruz

Bursa'da komiserin heimlich manevrası hayat kurtardı

9 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs Bursa’da yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Allah’ın izniyle bu işin altından kalktık

Osmangazi Belediyesi 6 Şubat’ı dualarla andı

Yurtdışı alışverişte yeni şartlar!

Asrın felaketinin 3. yıldönümü!

İnegölspor formaları çocuklarla buluştu

Başkan Erol’dan 6 şubat mesajı

AK Partili ilçe başkanından tepki

TCMB rezervlerinde tarihi seviye

Bursaspor Isparta deplasmanına hazırlanıyor

Yükleniyor