Epstein'in geride bıraktığı mal varlığı ortaya çıktı!

Jeffrey Epstein’in ölümünden iki gün önce imzaladığı vasiyetname ve mali belgeler kamuoyuna sızdı. Belgelerde Epstein’in 56,5 milyon dolar nakit ve 112,6 milyon dolarlık hisse varlığı bulunduğu yer aldı.

DÜNYA 6.02.2026 15:01:00 0
Epstein

Finans dünyasının en tartışmalı isimlerinden biri olarak anılan Jeffrey Epstein’in 2019 yılında New York’taki hücresinde şüpheli şekilde hayatını kaybetmesi, geride hem büyük soru işaretleri hem de devasa bir miras süreci bıraktı.

Epstein’in ölümünden yalnızca iki gün önce imzaladığı vasiyetname ve buna bağlı mali dökümlerin kamuoyuna sızmasıyla, geride bıraktığı mal varlığı da gün yüzüne çıktı. Yayınlanan belgelerde, Epstein’in servetinin detayları tek tek yer aldı.

Belgelerde yer alan bilgilere göre Epstein’in nakit varlığının 56,5 milyon dolar olduğu belirtilirken, özel kaynaklarda bulunan hisse ve yatırımlarının toplam değerinin 112,6 milyon dolara ulaştığı kaydedildi.

Epstein’in sahip olduğu mülkler arasında New York Manhattan’daki 7 katlı, 40 odalı ve Central Park karşısında bulunan konağının değerinin 56 milyon dolar olduğu ifade edildi. Florida Palm Beach’te bulunan, 6 yatak odalı ana evin yanı sıra personel evi ve havuz evini içeren malikanesinin ise 22 milyon dolar değerinde olduğu aktarıldı.

Servetin en dikkat çeken parçalarından biri olarak ABD Virgin Adaları’ndaki Little St. James Adası öne çıktı. Tamamına sahip olduğu özel adanın değerinin 63,8 milyon dolar olduğu, adada ana kompleks, helikopter pisti, havuzlar, “tapınak” benzeri yapı ve personel lojmanlarının bulunduğu belirtildi.

Epstein’in vasiyeti ve mal varlığına ilişkin belgelerin ortaya çıkması, ölümünün ardından devam eden tartışmaları yeniden gündeme taşıdı.

Osmangazi’de Ramazan bereketi Emek’te paylaşıldı

Bursa’da otomobil apartman bahçesine savruldu

İnegöl’de kayıp çocuk ekipleri harekete geçirdi

İnegöl’de kazada hayatını kaybeden Öykü toprağa verildi

İnegöl’de iftar hazırlığı sırasında çıkan yangın paniğe neden oldu

İran'dan gelen bir füze daha imha edildi

Nilüfer'de 4 kaçak yapı yıkıldı!

Saliha Erdim Yıldırımlılarla buluştu

Boş tencerenin götüremeyeceği iktidar vardır

Putin’den Hamaney’e tebrik

Osmangazi’de gönül sofrası Kiremitçi’de kuruldu

İznik’te evin çatısı küle döndü

Bursa’da milyonluk tefecilik çetesi çökertildi

Bursa’da iftar davetine mehter sürprizi

Büyükşehir'de 8 Mart coşkusu

MSB: F-16’lar KKTC’ye konuşlandırıldı

Kestel’de 8 Mart sürprizi: Başkan Erol’dan kadınlara jest

İnegöl’de gece yarısı gaz alarmı: Apartmanlar tahliye edildi

Petrol fiyatlarında rekor: Brent 119 doları gördü

İBB’ye yönelik ‘Yolsuzluk’ davasında ilk duruşma başlıyor

Kabine bugün toplanıyor: Gündemde Orta Doğu’daki savaş var

İnegöl’de havaya ateş açtığı anları paylaşan kişi yakalandı!

Bursa'da hissedilen deprem!

İnegöl’de apartmanın çatısı alev alev yandı

Bursa'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

Bursa’da sokak ortasında esnaf kavgası

Bursa'da ters şeride giren otobüs trafiği riske attı!

İnegöl'de el freni çekilmeyen otomobil dehşet saçtı: 1 ölü 2 ağır yaralı

Başkan Özel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

Kritik haftada Bursaspor liderliğini pekiştirdi

Yükleniyor

loading