Erbakan: Türkiye'nin 3'üncü büyük partisi konumuna geldik

Erbakan: Türkiye'nin 3'üncü büyük partisi konumuna geldik

GÜNDEM 10.05.2025 20:25:43 0
Erbakan: Türkiye

Adnan ÇELEBİ/ NİĞDE, (DHA)- YENİDEN Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "6 yıl önce büyük bir inanç ve azimle çıktığımız bu yolda bugün 650 bin üyeye ulaştık. Yüzde 7’lik oy oranımızla Türkiye’nin üçüncü büyük partisi konumuna geldik" dedi.

Yeniden Refah Partisi Niğde İl Başkanlığı 3. Olağan İl Kongresi’ni yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan da katıldı. Kongrede konuşan Erbakan, partisinin kuruluşundan bugüne kat ettiği mesafeyi övgüyle anlattı. Erbakan, “Altı yıl önce büyük bir inanç ve azimle çıktığımız bu yolda bugün 650 bin üyeye ulaştık. Yüzde 7’lik oy oranımızla Türkiye’nin üçüncü büyük partisi konumuna geldik. Bu başarı, milletimizin partimize duyduğu güvenin ve teşkilatlarımızın gece- gündüz demeden yaptığı fedakar çalışmaların ürünüdür” dedi.

‘GENÇLERİMİZ EVLENEMİYOR, HAYAL KURAMIYOR’

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik tabloya da değinen Erbakan, özellikle gençlerin karşı karşıya olduğu sorunlara dikkat çekti. Erbakan, “Türkiye’de 6 milyon çocuk yoksulluk içinde, gençlerimiz işsiz ve evlenemiyor. Bir gram altın 4 bin lirayı aştı. Evlilik desteği yetersiz. Gençlerimiz ev kuramıyor, hayal bile kuramıyor. Bu düzen değişmeli” ifadelerini kullandı.

'MİLLİ GÖRÜŞÜ İKİNCİ 40 YILDA YENİDEN CANLANDIRACAĞIZ'

Erbakan, konuşmasında milli görüş hareketinin temel değerlerine sadık kalacaklarını vurgulayarak, “Niğde’de salonları dolduran siz değerli vatandaşlarımız, milli görüşün yeniden şahlanışının en büyük delilisiniz. Sultan Alparslan’ın, Fatih Sultan Mehmet’in, Abdülhamid Han’ın izinde; Erbakan Hocamızın gömleğini çıkarmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.

'BETONLA DEĞİL, ÜRETİMLE KALKINACAĞIZ'

Türkiye’de üretim ve istihdamın artırılması gerektiğini vurgulayan Erbakan, “Ne eğitimde ne istihdamda olan 5 milyon gencimiz var. Bu tabloyu değiştirecek projelerimiz hazır. Türkiye’yi betonla değil, üretimle ve istihdamla kalkındıracağız” diye konuştu.

Konuşmasında emeklilerin yaşam koşullarına da değinen Erbakan, “Emekli maaşları enflasyon karşısında her geçen gün eriyor. 2021’de 2 bin 469 TL olan emekli maaşı, alım gücü bakımından bugün 13 bin liranın altına düştü. Bu adaletsizliğe son vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Kongrede tek aday olarak seçime giren Taner Gümüş, delegelerin oylarıyla yeniden Niğde İl Başkanlığı görevine seçildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Başkan Yılmaz’dan şehit ailelerine ziyaret

İnegöl'de 15 yıl hapis cezası bulunan firari dolmuşta yakalandı

Bursa’da Çanakkale Şehitlerine vefa

İnegöl'de genç sürücü ölümden döndü

İnegöl Kaymakamlığı’ndan yetim ve öksüz öğrencilere bayram hediyesi

Galatasaray, Liverpool’u elerse geliri 66 Milyon Euro’ya çıkacak

İnegölspor, Koray Palaz ile Anlaştı

İnegöl'de kontrolden çıkan tır yol kenarına devrildi

Hem vatandaşı soy hem de devlete diren!

Bursa’da kadavra töreni: 6 yıl boyunca eğitime katkı sağladı

Bursa’da mezarlıklar ve şehitlikler titizlikle temizlendi

MSB: Adana’ya yeni Patriot sistemi konuşlandırıldı

İran’da ikinci büyük kayıp: Ali Laricani

İnegöl Belediyesi'nden Kulaca’ya modern dokunuş

Başkan Aydın Ramazan sofrasında Osmangazililerle buluştu

İnegöl'de kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Başkan Burkay’dan Tarihi Çarşı’da esnaf buluşması

Bursalılara bayram müjdesi: Toplu taşıma ücretsiz ama tek şart var!

Başkan Bozbey: 20 senedir yapılmamış hizmetleri yapıyoruz

Başkan Yılmaz: Bursa'nın kaynakları doğru bir şekilde yönetilmiyor

İznikte' kontrolden çıkan araç göle uçtu

Bursa Büyükşehir meclisinde yüksek tansiyon!

Özel halk otobüsçülerinin taleplerine Bozbey’den cevap

Başkan Özdemir: Nilüfer’in kalbi ve geleceği satılık değildir!

Bakan Gürlek Özgür Özel'in iddialarına yanıt verdi!

Bursa'da sahte içki şebekesine darbe: 7 gözaltı

İnegöl’de ani dönüş kazası: 1 yaralı

İnegöl Hayvan Pazarı’nda kotra ihalesi 08 Nisan’da

Bursa'da su sandığı asidi içti, hayatını kaybetti!

Osmangazi’de Yeşilova sokakları yenileniyor

Yükleniyor

loading