Ercan Özel: "Yenişehir sevdam için bu adımı attım"

Başkan Özel AK Parti'ye geçişine dair attığı adımın Yenişehir’in kalkınması ve vatandaşlara daha etkin hizmet sunabilmek amacıyla atıldığını vurguladı.

BURSA HABER 22.04.2025 10:21:00 0
Ercan Özel:

Yenişehir Belediye Başkanı, yaptığı yazılı açıklama ile Adalet ve Kalkınma Partisi’ne katıldığını duyurdu. Açıklamasında, 


"Değerli Hemşehrilerim, Güzel ilçemiz Yenişehir'in potansiyelini daha üst seviyelere taşımak, kalkınma hamlelerimizi güçlendirmek ve sizlere daha etkin hizmet sunabilmek amacıyla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ve destekleriyle AK Parti ailesine katılmış bulunuyorum. Bu yeni dönemin, Yenişehir'imiz için hayırlı hizmetlere vesile olacağına yürekten inanıyorum. Bir yıl önce, "Yenişehir’de yaşayan herkesin adayıyım" diyerek çıktığımız bu anlamlı yolda, farklı siyasi görüşlerden yaklaşık on iki bin hemşehrimizin teveccühü ile onurlu bir göreve seçildim. Herkesin çok iyi bildiği gibi, 724 yıllık kadim Yenişehir’imiz için yıllardır kalbimizde tek bir sevda, ufkumuzda tek bir hedef var: O hedefimiz, güzel ilçemiz Yenişehir’in kalkınması, gelişmesi ve siz değerli hemşehrilerimizin; kadınından erkeğine, gencinden yaş almışına, çiftçisinden işçisine kadar her bir ferdinin daha huzurlu, daha müreffeh yarınlara kavuşmasıdır. İşte bu sevda uğruna, hayatımın son 12 yılında nefsimi ve kişisel rahatımı değil, Yenişehir'in menfaatini önceliklendirdim. Yıllar önce, sizlerin hizmetinde olabilmek için tereddütsüz bir şekilde üst düzey devlet memurluğundan ayrılıp Yenişehir’in gelişmesi noktasında bu kutlu mücadeleye atıldığım ilk günkü heyecanım neyse, bugünkü kararlılığım ve azmim de odur. Bizim için esas olan, makamlar veya ünvanlar değil, geride bırakacağımız eserler ve Yenişehir'in aydınlık geleceğidir. Bu gerçeği en iyi bilen siz değerli Yenişehirli hemşehrilerimdir. Bu önemli adımı atarken de tek gayemiz, her zaman olduğu gibi Yenişehir'e daha iyi hizmet getirebilmektir. Sürecin bugünlere gelmesinde değerli katkıları ve destekleri ile ilçemizin kalkınması noktasında bizlere yol gösterici olacak olan AK Parti Bursa İl Başkanımız Sayın Davut Gürkan’a ve bu amaç doğrultusunda özveriyle yaptığımız mücadeleyi müşahade eden ve şahsıma göstermiş oldukları güven ile bizleri onore eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en kalbi şükranlarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

Başkan Bozbey’den deprem bölgesine anlamlı ziyaret

Başkan Aydın, Hisar Bölgesi'ni geleceğe taşıyor

İnegöl’de sokakta kurusıkı tabancayla ateş açanlar yakalandı

Yıldırım Belediyesi, Alev Alatlı’yı vefatının ikinci yılında andı

3 Yaşındaki Bilal'in yuttuğu 50 kuruş boğazında kaldı!

Yalova’da şüpheli ölüm: Denizden kadın cesedi çıktı

Büyükşehir’den üreticiye büyük destek

Epstein belgelerinde Türkiye hazımsızlığı

2026 ramazan pidesi fiyatları belli oldu

Devlet Bahçeli: "Öcalan umuda, Demirtaş yuvasına dönsün."

Kestel’e 400 milyonluk dev meyve yatırımı

BURULAŞ açıkladı: Fazla çekimler iade edilecek

Bozbey’den güvenlik görevlisine teşekkür

Motorin zammı düşürüldü

Yenişehir’de 9 ay sonra hayvan pazarı yeniden faaliyette

Bursa'da dev kaçakçılık operasyonu

Bursa’da bıçaklı kavga: 1 kişi ağır yaralı

Bursa’da fabrikada pilav yiyen 20 işçi hastanelik oldu

2026 Ocak ayı enflasyon rakamları belli oldu

Başkan Aydın’dan huzur ve bereket mesajı

Bursa Uluslararası Spor Festivali başlıyor

Başkan Şadi Özdemir’den minik Yağız Efe’ye destek çağrısı

İnegöl’e 17 yeni aile sağlığı merkezi

Bursa’da toplu ulaşıma yapılan zam yarın başlıyor: İşte yeni ücretler!

Merinos ailesi 88. yılında hasret giderdi

Trabzon’a Urfa’ya var da Bursa’ya yok mu?

İnegöl’de cinayetin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bakan Uraloğlu: Türkiye havacılıkta 5 kat büyüdü

Tutuklu hemşire hakkında yeni şiddet görüntüleri ortaya çıktı!

Bursa’da Afet Riskini Azaltma Çalıştayı

Yükleniyor