ERDOĞAN AK PARTİ BURSA KADIN KOLLARI KONGRESİNDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BURSA´DA MİTİNG ALANINDA YAPTIĞI KONUŞMANIN ARDINDAN AK PARTİ BURSA İL TEŞKİLARI 5. OLAĞAN KADIN KOLLARI KONGRESİNE KATILMAK ÜZERE SALONA GEÇTİ? ERDOĞAN ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİĞİ KONUŞMASINDA AFRİN OPERASYONUNDAN, TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE M

ERDOĞAN AK PARTİ BURSA KADIN KOLLARI KONGRESİNDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
/kanal16haber.com/2018-1/21/180712500b.mp4
GÜNDEM 21.01.2018 17:46:25 0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Bursa 5. Olağan Kadın Kolları Kongresinde yaptığı konuşmada Afrin Operasyonu ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

?Müttefikimiz olan bazı ülkelerin terör örgütlerine silah yardımı yaptıklarını biliyoruz? diyen Erdoğan terör örgütlerine yönelik adımların kararlı bir şekilde atılmaya devam edileceğini söyleyerek terörle mücadele vurgusu yaptı.

Terör örgütlerine de seslenen Erdoğan ?Türkiye ile baş edemezsiniz? derken, ?takip ediliyorsunuz? diyerek halkı meydanlara çağıran HDP´yi de sert sözlerle eleştirdi.

Erdoğan´ın eleştiri oklarının hedefinde Kılıçdaroğlu da vardı.

Konuşmasında Bursa´ya da önemli yatırımlar yaptıklarını dile getiren Erdoğan ?Bin yıldır kapısına gelen herkesi kucaklayan bu şehir her yatırımı fazlasıyla iade etmiştir. Bursa´nın önünde kullanılmayı bekleyen çok daha büyük bir potansiyel var. Bursa hızla büyüyen bir şehir olduğu için buraya toplu konut projelerinde önemli bir yer verdik. Bu süreçte bazı hataların da gayet iyi farkındayız. Bursa´yı çok daha ileriye taşıyacak atılımları hep birlikte gerçekleştireceğiz.? derken hedeflerinin 2023 yılında 2 trilyon dolar milli gelire ulaşmak olduğunu da sözlerine ekledi.