Erdoğan Afyon'da: "KAAN uçtu, yeni müjdeler yolda!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afyonkarahisar mitinginde milli muharip uçak KAAN'ın ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini açıkladı. Erdoğan, "Yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz." dedi.

Erdoğan Afyon
SİYASET 21.02.2024 16:30:00 0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Şubat 2024 tarihinde Afyonkarahisar Zafer Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Konuşmasında Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatan Erdoğan, yerel seçimlerin önemini vurguladı.

Erdoğan, mitingde önemli bir müjde verdi. Milli muharip uçak KAAN'ın ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini açıklayan Erdoğan, "Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Şu anda KAAN'ı görüyorsunuz değil mi? Daha neler gelecek neler." dedi.

Muhalefet partilerini hedef alan Erdoğan, "Tecrübeleri yok. Dün baş tacı ettiklerini bugün yerin dibine sokmaktan çekinmiyorlar. Türkiye'nin sorunlarına çare olacak doğru düzgün tek bir önerileri dahi yok." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'na destek çağrısında bulunarak, "Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzü şehirlerimizdeki belediyeleri de kapsayacak şekilde yapalım." dedi.

Erdoğan, Afyonkarahisar'a yapılan yatırımları da sıraladı. 139 milyar lira tutarındaki yatırımlar arasında 11 bin 200 kişi kapasiteli yurt binaları, 53 adet sağlık tesisi ve çok sayıda yol projesi yer alıyor.