Erdoğan'dan emeklilere müjde: Maaşlara zam yolda!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kütahya mitinginde emekli maaşlarına zam yapılacağını müjdeledi. Erdoğan, "En düşük 10 bin lira olan emekli maaşı yeterli mi? Elbette değil. Devlet millet çalışıp emeklilerimize hak ettiği maaşı vereceğiz."

SİYASET 28.02.2024 14:58:00 0
Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Konuşmasında emekli maaşlarına değinen Erdoğan, en düşük 10 bin lira olan emekli maaşının yeterli olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşlarını yetersiz bulduğunu belirtti

Erdoğan, "Kardeşlerimiz en düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşı yeterli mi? Elbette değil. Peki emekli maaşlarını arzu ettiğimiz seviyeye nasıl yükselteceğiz. Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, daha çok gelir elde edecek, ortaya çıkan kazançtan da emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz." dedi.

Emekli maaşları için daha fazla çalışma ve gelir hedefleniyor

Erdoğan, bazı kesimler tarafından talep edilen seyyanen zammın da bütçeyi zorlayacağını vurguladı. "Emekli maaşına 7 bin TL eklemek bütçeden 1.9 trilyon lira eklemek demek." diyen Erdoğan, 2024 yılı boyunca ülkede tek çizi bile çakmasalar tüm yatırım bütçesini buraya aktarsalar bile bunun yetmeyeceğini söyledi.

Erdoğan, hayat pahalılığını ve ekonomik dengeleri düzeltmek için güçlü bir program uyguladıklarını ve yıl sonundan itibaren olumlu sonuçları görmeye başlayacaklarını ifade etti.

Erdoğan, konuşmasında Kütahya'ya yapılan yatırımlara da değindi. Türkiye Yüzyılı bayrağını dünyanın tepesine dikeceklerini belirten Erdoğan, Kütahya'ya 101 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası açıklamalar

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı

Nilüfer'de su kesintisi

Kestel’de geleneksel iftar buluşması

Ercan Özel: “Yenişehir altın dönemini yaşıyor”

Nilüfer’de hizmete 10 yeni araç daha

Ömeraltı Yaylası’nda yılkı atları görsel şölen sundu

Yıldırım Belediyesi’nden üreten kadınlara çok yönlü destek

Bursa'da dilencilik parası bebek bezinden çıktı!

Kalbimin ekmeğiyle, şükürle büyüyen yıllar!

Bursa’da fenomen ciğerciden duygulandıran iftar

Gemlik sahiline yeni kordon düzenlemesi

Galatasaray-Konyaspor maçındaki en tartışmalı pozisyona MHK Başkanı’ndan açıklama!

Hacivat-Karagöz gösterisine yoğun ilgi

Bursa’nın hangi ilçesine tarım cezaevi kuruluyor?

Mudanya’da gönüller aynı sofrada buluştu

Savunma sanayinin küresel buluşması 2027’de İstanbul’da

Avrupa Kupası’nda son 8’e Bursa damgası

Bursaspor ve Ankaragücü Bursa’da iftarda buluştu

Türkiye bu olayı konuşuyor...Bakan Gürlek'ten destek mesajı!

Bursa, yaşam kalitesinde 118’inci sırada

Pakistan’ın hava saldırısında 25 kişi öldü

Nilüfer'de MESEM ve çocuk işçiliği masaya yatırıldı

Yıldırım’da çocuklara tekne orucu iftarı

Kremlin’den sert mesaj: Hedef olur

Bursa’daki mahkeme SİDEMİR’i TMSF’ye bıraktı

Uraloğlu: Boğazlarda dijital dönüşüm başlıyor

Bursa’da 700. yıl etkinliğinde tarih yolculuğu

Osmangazi’de aranan 2 hükümlü yakalandı

Mustafa Bozbey iftarı vatandaşlarla yaptı

Yükleniyor