Erdoğan'dan emeklilere müjde: Maaşlara zam yolda!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kütahya mitinginde emekli maaşlarına zam yapılacağını müjdeledi. Erdoğan, "En düşük 10 bin lira olan emekli maaşı yeterli mi? Elbette değil. Devlet millet çalışıp emeklilerimize hak ettiği maaşı vereceğiz."

SİYASET 28.02.2024 14:58:00 0
Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Konuşmasında emekli maaşlarına değinen Erdoğan, en düşük 10 bin lira olan emekli maaşının yeterli olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşlarını yetersiz bulduğunu belirtti

Erdoğan, "Kardeşlerimiz en düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşı yeterli mi? Elbette değil. Peki emekli maaşlarını arzu ettiğimiz seviyeye nasıl yükselteceğiz. Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, daha çok gelir elde edecek, ortaya çıkan kazançtan da emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz." dedi.

Emekli maaşları için daha fazla çalışma ve gelir hedefleniyor

Erdoğan, bazı kesimler tarafından talep edilen seyyanen zammın da bütçeyi zorlayacağını vurguladı. "Emekli maaşına 7 bin TL eklemek bütçeden 1.9 trilyon lira eklemek demek." diyen Erdoğan, 2024 yılı boyunca ülkede tek çizi bile çakmasalar tüm yatırım bütçesini buraya aktarsalar bile bunun yetmeyeceğini söyledi.

Erdoğan, hayat pahalılığını ve ekonomik dengeleri düzeltmek için güçlü bir program uyguladıklarını ve yıl sonundan itibaren olumlu sonuçları görmeye başlayacaklarını ifade etti.

Erdoğan, konuşmasında Kütahya'ya yapılan yatırımlara da değindi. Türkiye Yüzyılı bayrağını dünyanın tepesine dikeceklerini belirten Erdoğan, Kütahya'ya 101 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldığını söyledi.

Uludağ’daki otel yangını davasında tutuklu kalmadı

Samsunspor’un Avrupa’daki rakibi belli oldu!

Orta Doğu’daki gerilim sonrası ABD’den kritik adım

Büyükşehir’den Kestel’de gönül sofrası

Üftade Meydanı’nda Ramazan coşkusu

Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile eşleşti

Nilüfer’de 8 Mart’a özel bir haftalık program

Yıldırım’da kadın girişimcilere dijital destek

Trafikte rekor ceza dönemi başladı

Bursa polisi tornavidalı gaspçıyı kıskıvrak yakaladı

DEM Parti, İmralı’dan Öcalan’ın çağrısını paylaştı

İstanbul’a var Bursa’ya yok mu?

Osmangazi’de şehit aileleri ve gaziler için anlamlı iftar

Bursa metrosunda rahatsız edici hareketler

Avcılar’da iki metrobüs çarpıştı: 4 yaralı

Bursa’da iki kardeş kanseri aynı gün yendi

İnegöl polisi yabancı uyruklu zanlıyı yakaladı

TÜİK açıkladı: İşsizlik yükselişte

İnegöl’de 70 Yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 firari Bursa’da yakalandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, fethin 700. yılında kenti dünyaya tanıtıyor

AK Parti’den Erdoğan’ın siyasi mücadelesine vurgu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hocalı Katliamı'nda hayatını kaybedenleri andı

ABD-İran müzakerelerinde 3. tur Cenevre’de başladı

Meclis’e öğrenci affı teklifi geliyor

Nilüfer Belediyesi’nden açık veri hamlesi

TCMB'nin toplam rezervleri geriledi

MHP Lideri’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a doğum günü jesti

Erkan Aydın iftar sofralarında halkla buluştu

Uludağ yolu zincirsiz araçlara kapalı

Yükleniyor