Başkan Erkan Aydın, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sofrada sadece yemeği değil, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü ve kardeşliği de paylaştı.

Ramazan boyunca her akşam 4’ü sabit nokta olmak üzere, dağ köyleri ve mahallelerde farklı noktalarda iftar programları düzenlediklerini belirten Başkan Aydın, şunları söyledi:
“Toplamda yaklaşık 110 bin kişiyle iftarlarda bir araya gelerek Ramazan sofrasını paylaşacağız. Bunun yanında 20 bin ihtiyaç sahibine erzak yardımı yaptık, tespitleri muhtarlarımız aracılığıyla gerçekleştiriyoruz. Ramazan’ın dayanışma, bereket ve huzurunu Osmangazi’de yaşayan tüm vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah, Kadir Gecesi’ne ve Ramazan’a eriştirsin. Belediyemizin önünde Osmangazi Meydanı ve Üftade Meydanı’nda etkinliklerimiz olacak, tüm Bursalıları bekliyoruz.”

Ramazan ayının manevi atmosferi içinde düzenlenen iftar sofralarında Başkan Aydın, vatandaşların taleplerini tek tek dinleyip not alırken, vatandaşlar hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundu ve hatıra fotoğraflarıyla o anlar ölümsüzleşti.