Tarih: 16.09.2024 16:02

Erman Toroğlu'ndan Bursaspor eleştirisi: "Bunlara yazık oluyor, olacak şey değil"

Facebook Twitter Linked-in

TFF 3. Lig 1. Grup'un 2. haftasında oynanan Bursaspor - Tokat Belediye Plevnespor maçında Bursaspor, rakibini 3-0 mağlup ederek galibiyet serisine devam etti. Bu önemli karşılaşma, yaklaşık 41 bin taraftarın katılımıyla TFF 3. Lig tarihine damga vurdu ve seyirci rekoru kırıldı.

Ekol TV'deki programda konuşan Toroğlu, “Bursaspor’u bu hale kimler getirdiyse Allah cezalarını versin. Allah onları bildikleri gibi yapsın.” ifadelerini kullandı.

Toroğlu, Bursaspor'un Tokat Belediye Plevnespor'u 3-0 mağlup ettiği ve seyirci rekorunun kırıldığı maçın ardından dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Bursaspor'un ve İnegölspor’un alt yapısına övgüler dizen Toroğlu, “Bu takımların alt yapısı mantar gibi topçu çıkarıyor.” dedi.

Futbol camiasındaki bazı şehirlerin, özellikle Bursa, Eskişehir, Sakarya ve Kocaeli gibi köklü kulüplerin düşüşüne dikkat çeken Toroğlu, "Bunlara yazık oluyor, olacak şey değil. Bu şehirlerin futbol kültürü çok değerli, ancak şu an geldikleri nokta üzücü" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —