Erzincan’da 10 araç sürücüsüne 17 bin 478 TL para cezası kesildi

Erzincan il genelinde asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamalarda, 10 araç sürücüsüne toplamda 17 bin 478 TL para cezası kesildi.

ASAYİŞ 6.08.2022 11:56:00 0
Erzincan’da 10 araç sürücüsüne 17 bin 478 TL para cezası kesildi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması ve terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi amacıyla önleyici ve caydırıcı tedbirlerin alınması amacıyla kent genelinde “Genel Asayiş Uygulaması” gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen uygulamalar çerçevesinde, 508 şahsın GBT/KİHBİ/UYAP sorgulaması, 250 aracın ise denetim ve kontrolü yapılarak; 1 araç sürücüsüne KTK 64/1-b-5, yönetmelikte belirlenen esaslara aykırı ışık takmak ve kullanmaktan 196 TL, 1 araç sürücüsüne KTK 64/1-b-5, Sürücü belgesiz olarak motorlu araç kullanmak ve kullandırmaktan, 7 bin 348 TL, 4 araç sürücüsüne KTK 48/5, hususi otomobili 0,50 promilin üzerinde alkollü olarak kullanmak, hususi otomobil dışında kalan diğer araçları 0,20 promil üzerinde alkollü olarak kullanmaktan, 7 bin 292 TL, 1 araç sürücüsüne KTK 44/1-B, araç kullanırken sürücü belgesini yanında bulundurmamak ve yetkililerin her isteyişinde göstermemekten 427 TL, 2 araç sürücüsüne KTK 96, zorunlu mali sorumluluk sigortası yaptırmamaktan 392 TL, 1 araç sürücüsüne KTK 42/11, sürücü sertifikasını sınıfına uygun sürücü belgesine dönüştürmeden karayolunda araç kullanmaktan bin 823 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca 1 kişiye TCK 179/3, trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan adli işlem, 1 kişiye de yoklama/bakaya kaçağı olmasından dolayı idari işlem yapıldı.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, “Türk Polis Teşkilatı olarak, başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması, suç delillerinin ele geçirilmesi ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalarımızı yasal sınırlar içerisindeki görev, yetki ve sorumluluklarımıza bağlı kalarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tavizsiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” denildi.

Türk Süsleme Sanatları ve Geleneksel El Sanatları Yıl Sonu Sergisi açıldı

İnegöl'de seyir halindeyken alev alan cip kullanılamaz hale geldi

Timbir Heyetinden Kanal Urfa'ya anlamlı ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Düzceli vatandaşlarla bir araya geldi

Bursa’da dere yatağına düşen adam hayatını kaybetti

Yakınları ulaşamayınca gerçek ortaya çıktı: Evinde ölü bulundu

Usta oyuncu Koray Ergün hayatını kaybetti

Bursa’da uyuşturucu operasyonu; 1 tutuklama

Nilüfer’de afetlere karşı deprem tatbikatı gerçekleştirildi

Suriye ordusu: "SDG’nin herhangi bir eylemi sert karşılık bulacak"

Yıldırım Belediyesi Bursa'nın fethini etkinliklerle kutluyor

Adıyaman’da feci kaza can aldı: 3 ölü, 3 yaralı

Yenişehir’de kapalı pazar yeri için proje süreci başladı

Refüje çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

İki grup arasında çıkan bıçaklı kavga ölümle bitti!

9 yıldır aranan FETÖ firarisi yakalandı

Bursa’da eşinden şiddet gören kadın, kızıyla camiye sığındı

Büyükşehir'den kar mesaisi

Küçük Sanayi’de şok tablo

Özer Matlı: Öngörülebilir ekonomi reel sektörü hızlandıracak

İran protestolarında eylemler giderek artıyor: 538 ölü

TİMBİR Heyetinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar'a ziyaret

İhracat odaklı kalkınma hedeflerine KFA Fuarcılık imzası

Bursa'da 7 katlı otelde yangın paniği yaşandı: 8 kişi dumandan etkilendi

Motorine zam geliyor: Depoları hemen fulleyin...

BİK Genel Müdürü Çay, TİMBİR toplantısının onur konuğu oldu

Cevdet Yılmaz: Sanayide dönüşüm, cari açıktaki iyileşmeye güç vermektedir

En büyük teknoloji fuarına Türkiye damgası!

Esenyurt'ta 4 katlı binanın giriş katındaki dairede patlama meydana geldi

Bakan Tunç: Meşruiyeti, dış ülkelerde ülkemizi şikayet ederek aramayız

Yükleniyor