Eşinin saldırıya uğradığını polis telsizinden öğrendi

İstanbul Ümraniye’de Dudullu Polis Merkezi’nde görev başında şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz’ın eşi Semih Yılmaz, eşinin şehit düştüğünü görevde olduğu sırada telsizden duyduğunu anlattı.

GÜNDEM 27.09.2024 12:53:00 0
Eşinin saldırıya uğradığını polis telsizinden öğrendi

Polis memuru Şeyda Yılmaz, motosiklet hırsızlığı suçundan gözaltına alınan ve 26 ayrı suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti’nin kaçmaya çalıştığı sırada yaşanan arbedede, zanlının silahla ateş etmesi sonucu şehit olmuştu. Olayın ardından Sivas’taki baba evinde taziye ziyaretleri aralıksız devam ediyor.



Taziyeleri kabul eden polis eşi Semih Yılmaz, yaşadığı zorlu süreci ve acısını dile getirdi: "Sözün bittiği yerdeyiz. Olayın yaşandığı andan itibaren büyük bir boşluk içerisindeyiz. Tüm ülke yanımızda oldu, arayıp destek veren, dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ediyorum. Vatan sağ olsun."

“BAŞIMDAN KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ”

Semih Yılmaz, olay günü kendisinin de görevde olduğunu ve eşinin vurulduğunu telsizden öğrendiğini şu sözlerle ifade etti: "Aynı vardiyada çalışıyorduk. Saat 22.00 civarında telsizden, Dudullu Polis Merkezi’nde bir polis memurunun yaralandığı anonsunu duydum. Hemen eşimi aradım ama açmadı. İçim sıkıldı, silah arkadaşlarıma beni olay yerine götürmelerini söyledim. Yolda, bir arkadaşım, ‘kardeşim, vurulan senin eşinmiş’ dedi. O an başımdan kaynar sular döküldü."

Yılmaz, hastaneye gittiklerinde eşinin çoktan şehit olduğunu öğrendiğini anlattı: "Hastanede de hep yanımda silah arkadaşlarım vardı. Müdürlerimiz geldi, dualar ettik. Şehit olmayı çok istediğini biliyordum. Bunu aramızda birkaç kez konuşmuştuk. Önce ben olayım, sonra sen olursun derdik. Ne yazık ki o, şehit oldu."

"BAŞKA AİLERLERİN CANI YANMASIN"

Acılı eş, zanlının cezalandırılacağına olan inancını dile getirirken, başkalarının aynı acıyı yaşamaması için çağrıda bulundu: “Devletimizin gereğini yapacağına inanıyorum. Ancak ülke olarak hepimiz çok sinirliyiz. Daha fazla Şeyda’lar şehit olmasın, başka ailelerin canı yanmasın. Suç makinelerine karşı daha dikkatli olunmasını istiyorum.”

Uyuşturucu soruşturmasında tutuklanmıştı: Mehmet Akif Ersoy’dan yeni açıklama!

Başkan Erkan Aydın’ın Cuma durağı Çiftehavuzlar Mahallesi oldu

Ahmet Çakar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin, Caparov ve Şerif ile görüştü

Dem heyeti ve Bahçeli görüşmesi sona erdi

Bursa’da hukuk öğrencisinden 1 milyonluk vurgun

Asgari ücret görüşmeleri resmen başladı

İnegöl'de dönercilere sıkı denetim

Yenişehir'de Yılmaz Mahallesi'ne değer katan dokunuş

Osmangazi’de felsefi perspektifle insan hakları konuşuldu

Dirençli kent hedefinde Nilüfer hız kesmiyor

TMSF ve Atış Yapı mağdurları arasındaki kritik görüşmede neler konuşuldu?

Bursa’nın ‘Mor Harita’ projesi Türkiye birincisi oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: "Ellerini taşın altına koymalarını bekliyorum"

Osmangazi’de minikler meslekleri uzmanlardan tanıyor

İnegöl Belediyesi'nde Aile Çalıştayı

Bursa sürdürülebilirlikte Türkiye’ye öncü

TCMB'den 150 baz puan indirim!

İmralı ziyareti sonrası ‘Terörsüz Türkiye’ planı şekilleniyor

İnegöl’de 21 yıl hükümlü firari ormanda yakalandı

Yıldırımlı karateciler Avrupa’da zirvede

Yıldırım'dan Aşık Reyhani'ye vefa

Güllü’nün ölümünde kritik görüntüler ortaya çıktı!

Bursa Business School’da ‘Veri’den değer üretme eğitimi

Howard Becker Nilüfer’de ele alındı

Osmangazi’den şiir atölyesi

Pendik'te yangın: 3 çocuk hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: Yasa dışı bahsi bitirin

Yılların ihmali: Sokak hayvanları

Nilüfer’de Toprak Ana Günü kutlandı

Yükleniyor