EŞREF GÜÇ FUTBOLCULARI UYARDI

“PLAY OFF’TA HATAYA YER YOK”

EŞREF GÜÇ FUTBOLCULARI UYARDI
SPOR 28.04.2015 19:07:47 0

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta son haftaya girilirken deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u 4-2 geçen İnegölspor Play Off’u garantiledi. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan kulüp başkanı Eşref Güç zor da olsa kazandıkları için mutlu olduğunu aktardı.

Takım olarak rehavete kapıldıklarını belirten Eşref Güç, “3-0 galipken rahat rahat dördüncü golü bulma şansımız vardı. Ancak maç 3-2 ye geldi. Ardından rakip takım beraberliği dahi yakalayabilirdi. Futbolcularımız 3-0 olunca rehavete kapıldı. Maçın 90 dakika olduğunu unutup gevşiyoruz. Play Off’ta bu gibi hatalara yer yok. Gevşerseniz bir anda kendinizi mağlup durumda görürünüz” diye konuştu.

Futbolda sakatlıkların olduğunu ancak bunları bahane etmemek gerektiğini ifade eden Güç “Play Off’ a kaldık, arzuladığımız yerdeyiz. PTT 1. Lige şampiyon olarak çıkmak istiyorduk. Ama nasip olmadı.  Her takımın başına gelen sakatlıklar bizim canımızı fazlasıyla yaktı. Ancak bunların arkasına sığınmamak gerekiyor. Şimdi tek hedefimiz Play Off’u aşarak 1. Lige yükselmek” ifadelerini kullandı.