Evde uyuduğu sırada 200 bin liralık altını çalındı...

Bursa’da sokak kısıtlamasına rağmen gece yarısı ev sahiplerinin uyuduğu sırada eve giren hırsız, 200 bin liralık altın ve bir miktar parayı alıp kayıplara karıştı. Hırsızın eve giriş ve çıkış anları kameralara yansıdı.

ASAYİŞ 26.01.2021 13:39:00 0
Evde uyuduğu sırada 200 bin liralık altını çalındı...

  Olay, geçtiğimiz gün Hamitler Mahallesinde bulunan bir ikamette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, anne ve oğlu gece uyuduğu sırada eve kimliği meçhûl bir kişi girdi. Evin içerisinde dolaşan hırsız daha sonra yatak odasına girerek evi karıştırmaya başladı. Ailenin sakladığı 200 bin liralık altını ve bir miktar parayı alan hırsız daha sonra kayıplara karıştı.

Sabah uyanan anne evin dağınık olduğunu görünce oğlunu kaldırdı. Eve hırsız girdiğini anlayan aile polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri güvenlik kameralarına yansıyan hırsızın eşkâlini belirledikten sonra arama çalışması başlattı. 


  Kendisinin odasında ve annesinin salonda uyuyakaldığını belirten Yusuf Kaya, ’’Annem sabah kalktığında odayı dağınık bulmuş. Oğlum odayı sen mi dağıttın diye sordu. Hırsız girdiğini anladık. Gece eve biri gelmiş, annemin uyuduğu salonun kapısını açmış. Annem de ben zannetmiş. Sonra hırsız odaya girerek her yeri dağıtmış. Annemin zor günler için biriktirdiği 200 bin liralık altın ve bir miktar parayı alarak gitmiş. Tabii biz durumu polise bildirdik. Polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek eşkâlini belirledi.

Umarım en kısa zamanda yakalanır ve paramızı geri alırız’’ dedi. 


  Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızın sokakta yürüyerek eve girmesi, sonra çıkarak ters istikametten hızla gitmesi görülüyor. 


 

Bursa'da kentsel dönüşüm dönemi

Bakan Göktaş: Sosyal medya düzenlemesi oldukça önemli

Hakan Fidan Gazze Barış Kurulu belgesini imzaladı

Numan Kurtulmuş: Soykırımın hesabı sorulmadan insanlığa huzur yok

Sadettin Saran’ın aylık geliri ortaya çıktı

Bursa'da müstakil ev alev alev yandı

TCMB faiz kararını açıkladı

Sadettin Saran adliyede

Yenişehir kapalı havuzuna kavuştu

Sanayinin yeni dili: Fabrikalarda ‘Dijital Ruh’ devrimi

Hemşire şiddeti kamerada: 5 günlük bebek engelli kaldı

İnegöl’de sabah saatlerinde şüpheli ölüm

İki kız kardeşin cinayet şüphelisi cezaevinde intihar etti

Kaza yapan altın firması yetkilisi Kanal 16’ya konuştu: 3 kilo altını bulduk

Bursa’daki cinayet davasında sanıktan çarpıcı savunma

Büyükşehir’den bahar havası

TBMM onayladı: En düşük emekli aylığı 20 bin lira

Avrupa Parlamentosu, AB-ABD Ticaret Anlaşmasını askıya aldı

Putin’den Grönland hesabı

Bedelli askerlikte 2026 sınıflandırma sonuçları açıklandı

Osmangazi'de mini voleybol coşkusu

Kontrolden çıkan otomobil can aldı

Bakan Fidan’dan KİB Genel Sekreteri’ne kabul

Nilüfer’de müziğin kültürel yolculuğu

İnegöl Belediyesi’nden kronik hastalara ücretsiz hastane servisi

İYİ Parti Anıtkabir'i ziyaret etti

Abdulkadir Uraloğlu: Trabzon-Ankara arası hızlı trenimizle 4,5 saate düşecek

Otobüste yolcuyu darbedip, 'Komutanımı çağırın' dedi: O anlar kamerada

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayrağımıza uzanan kirli elleri bulup, bunun hesabını soracağız

Yere atılan izmaritin belediyeye 35 milyon liralık maliyeti

Yükleniyor