Evde uyuduğu sırada 200 bin liralık altını çalındı...

Bursa’da sokak kısıtlamasına rağmen gece yarısı ev sahiplerinin uyuduğu sırada eve giren hırsız, 200 bin liralık altın ve bir miktar parayı alıp kayıplara karıştı. Hırsızın eve giriş ve çıkış anları kameralara yansıdı.

ASAYİŞ 26.01.2021 13:39:00 0
Evde uyuduğu sırada 200 bin liralık altını çalındı...

  Olay, geçtiğimiz gün Hamitler Mahallesinde bulunan bir ikamette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, anne ve oğlu gece uyuduğu sırada eve kimliği meçhûl bir kişi girdi. Evin içerisinde dolaşan hırsız daha sonra yatak odasına girerek evi karıştırmaya başladı. Ailenin sakladığı 200 bin liralık altını ve bir miktar parayı alan hırsız daha sonra kayıplara karıştı.

Sabah uyanan anne evin dağınık olduğunu görünce oğlunu kaldırdı. Eve hırsız girdiğini anlayan aile polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri güvenlik kameralarına yansıyan hırsızın eşkâlini belirledikten sonra arama çalışması başlattı. 


  Kendisinin odasında ve annesinin salonda uyuyakaldığını belirten Yusuf Kaya, ’’Annem sabah kalktığında odayı dağınık bulmuş. Oğlum odayı sen mi dağıttın diye sordu. Hırsız girdiğini anladık. Gece eve biri gelmiş, annemin uyuduğu salonun kapısını açmış. Annem de ben zannetmiş. Sonra hırsız odaya girerek her yeri dağıtmış. Annemin zor günler için biriktirdiği 200 bin liralık altın ve bir miktar parayı alarak gitmiş. Tabii biz durumu polise bildirdik. Polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek eşkâlini belirledi.

Umarım en kısa zamanda yakalanır ve paramızı geri alırız’’ dedi. 


  Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızın sokakta yürüyerek eve girmesi, sonra çıkarak ters istikametten hızla gitmesi görülüyor. 


 

En düşük emekli aylığı için teklif yarın Meclis’te

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tazminat davası!

Fırtınada okul camı kırıldı, öğrenciler yaralandı

İnegöl Belediyesi’nden meydan düzenlemesi

Fenerbahçe’nin yıldız transferi Guendouzi İstanbul’da

Büyükşehir ekipleri, lodos'a karşı sahada

Şiddetli rüzgâr Sabiha Gökçen’de hava trafiğini aksattı

Hakan Fidan: "İslam İşbirliği Teşkilatı’nı olağanüstü toplama kararı aldık"

Aleyna Tilki’nin uyuşturucu test sonucu pozitif çıktı

Başkan Aydın, Namık Kemal Spor Kulübü’nü ziyaret etti

Anahtar Parti: “Bursa üretiyor, karşılığını alamıyor”

Bursa’da lodos alarmı: Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi

MSB: Suriye’nin güvenliği bizim güvenliğimizdir

Nilüfer Meclisi’nde 20 dakikalık ara büyük krizi önledi

Halep’te SDG mevzilerine operasyon

Göktaş açıkladı: Destek ödemeleri yükseltildi

Bursa-Mudanya trafiğine kalıcı çözüm

İrfan Can Kahveci, Kasımpaşa kampına katıldı

TÜİK açıkladı: En kazançlı yatırım külçe altın

ABD’den ucuz Rus petrolüne yeni yaptırım adımı

Bursa’nın fethinin 700. yılına hazırlık

Osmangazi Meclisi 2026 Gündemiyle Toplandı

Yenişehir Belediyesi’nden rekor promosyon

Servis minibüsü, sac yüklü kamyona çarptı: 7 yaralı

Bursa'da tartıştığı ağabeyini sokak ortasında bıçakladı! O anlar kamerada..

ChatGPT’nin sınırları yeniden tartışılıyor

ABD: Venezuela petrolünü biz satacağız ve gelirleri kontrol edeceğiz

Motorine indirim geliyor!

Başkan Bozbey’e saldıran iki kişi serbest bırakıldı

Başkan Özdemir emeklileri dinledi

Yükleniyor