Tarih: 08.11.2022 15:21

Fahrettin Altun: Karabağ Azerbaycan'ın öz toprağıdır

Facebook Twitter Linked-in

Azerbaycan'ın İkinci Karabağ Savaşı'nda elde ettiği zaferin 2. yıl dönümünde "8 Kasım Zafer Günü" kutlanmaya devam ediyor.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Karabağ Zaferi Konferansı: Azadlığa Kavuşan Kadim Vatan" programında konuştu.

Ermeni lobisinin, Azerbaycan'ın Karabağ zaferi ile ilgili kara propaganda yapmaya devam ettiğini vurgulayan Altun, "Dezenformasyon ve karalamaya müsaade etmeyeceğiz." dedi.

"Karabağ Zaferi’ni yeni dezenformasyonlarla etkisizleştirmeye çalışıyorlar"

Fahrettin Altun, "Türk dünyasının kuvvetine ve başarısına tahammülü olmayanlar, Karabağ Zaferi’ni yeni dezenformasyonlarla, baltalamaya engellemeye gölgelemeye etkisizleştirmeye çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

"Ermeni lobisi Azerbaycan'a karşı kara propaganda yapmaya devam ediyor"

Azerbaycan davasının her zaman destekçisi olduklarını söyleyen Altun, "Ermeni lobisi, Batı medyasında direkt temas halinde olduğu spakülatörler aracılığıyla, Azerbaycan ordusunu savaş suçlusu gibi göstermeye çalışarak, Azerbaycan'a karşı kara propaganda yapmaya devam ediyor. Biz bütün Türk dünyası olarak birlik ruhuyla Azerbaycan davasının sesi olmaya devam edeceğiz. Bu dezenformasyonlara müsaade etmeyeceğiz. Karalama kampanyalarına müsaade etmeyeceğiz. Azerbaycan'ın bu haklı zaferine gölge düşürmeyeceğiz. Türkiye olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün alanlarda can Azerbaycan’ın ve Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —