Tarih: 29.11.2018 14:14

FENERBAHÇE, TUR İÇİN SAHADA!

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu beşinci maçında bu akşam sahasında konuk edeceği Hırvatistan´ın Dinamo Zagreb takımını yenmesi durumunda son karşılaşmalar öncesi gruptan çıkmayı garantileyecek.

İlk 4 maç sonunda gruptan çıkmayı garantileyen lider Dinamo Zagreb´in 5 puan gerisinde 7 puanla 2. sırada yer alan Fenerbahçe´nin, üst tura yükselmek için önemli bir avantajı bulunuyor.

Grupta üçüncü sırada yer alan Slovak ekibi Spartak Trnava´nın 3 puanı bulunurken, gruptan çıkma şansı kalmayan Belçika ekibi Anderlecht 1 puanda kaldı.

Sarı-lacivertliler, ilk maçta deplasmanda 4-1 yenildiği rakibi mağlup ederse Anderlecht-Spartak Trnava maçının sonucuna bakmadan adını son 32 takım arasına yazdıracak.

Spartak Trnava, deplasmanda Anderlecht´e yenilmesi durumunda ise Fenerbahçe, Dinamo Zagreb karşısında puan alamasa bile grup ikincisi olarak yine tur atlayacak.

Slovak ekibinin, Anderlecht karşısında sahadan beraberlikle ayrılması durumunda ise Fenerbahçe´ye son maçlar öncesi tur atlamak için Hırvat rakibi karşısında 1 puan yeterli olacak.

FENERBAHÇE, 5 KEZ ÜST TURA ÇIKTI

Öte yandan sarı-lacivertliler, bu organizasyondaki grup aşamasını rahat geçiyor.

Fenerbahçe, "Kupa 2" olarak adlandırılan UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi´nde daha önce yer aldığı 5 grup aşamasından da üst tura yükselmeyi başardı.


/kanal16haber.com/2018-11/29/144138226b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —