Fenomen kadınlar Fetih Müzesi?nde

Ünlü yazar Nilgün Bodur ve sosyal medya fenomeni Kadriye Altınbaşak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi?nde kadınlarla buluştu.

BURSA HABER 8.03.2020 16:01:49 0
Fenomen kadınlar Fetih Müzesi?nde

 Açıldığı günden itibaren farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Türkiye’nin yeni turizm markası Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, Kadınlar Günü’nde de özel bir programa imza attı. Yazar Nilgün Bodur ve sosyal medyada çocuğuyla birlikte yaptığı paylaşımlarla ‘Fenomen Anne’ olarak bilinen Kadriye Altınbaşak, Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Kadınlar Günü programına katıldı. Hayatından kesitleri Bursalı kadınlarla paylaşan yazarlar, kendilerine yöneltilen sorulara da içtenlikle cevap verdi.  “Mutfakta Bebek Var” sosyal medya hesabının sahibi Kadriye Altınbaşak’ın moderatörlüğünde gerçekleşen keyifli söyleşide yazar Nilgün Bodur, takipçilerine 4. kitabının müjdesini verdi. 

 


  “Sıradaki Teşekkürüm Bana Yanlış Yapanlara”, “Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim”, “Yanlışlıktan Değil Yalnızlıktan” isimli kitaplarından anekdotlar sunan Nilgün Bodur, kadınların yalnız olduğu zamanlarda bile güçlü olabileceğinin altını çizdi. Bodur, “Küçük dertlerinizi paylaşmayın yalnız kaldığınızda bundan güçlenerek çıkacaksınız, çünkü yalnızlığa teslim olduğunuzda düşünceleriniz ve bakışınız değişecek. Hiç kimse göründüğü kadar güçlü düşündüğü kadar da güçsüz değil” ifadelerini kullandı. 

 


  Yazarlar Nilgün Bodur ve Kadriye Altınbaşak, söyleşi sonunda kitaplarını imzalarken müzedeki kadınlarla hâtıra fotoğrafı çektirdi. Dünyanın en büyük panoramik müzesi Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni de büyük bir hayranlıkla gezen yazarlar, son olarak hâtıra olarak Osmanlı’nın ilk akçesinden bastı. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak da fenomen yazarlara çini tablo hediye etti. 
                             

Gazze'de ölü sayısı 55 bin 706'ya yükseldi

Kaydıraktaki demirlere bacakları sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı

HSK Kararnamesiyle 3698 hakim ve savcının görev yeri değişti

İnegöl’den Türkiye’ye: Amperino'nun elektrikli devrimi

Yeşil-Emir Sultan hattında tarihi dönüşüm

“Burkay: Değişimi okumak yetmez, uyum sağlamak gerek”

Başkan Bozbey: ‘’Kuralsız satış yapanlara asla taviz vermeyeceğiz’’

Bursa'da su zammına Cumhur İttifakı'ndan ret kararı!

CHP'li 81 il başkanından ortak açıklama: "Kayyum ya da butlan kararını tanımayacağız"

İran İsrail'i füzelerle vurdu!

Yaz tatili zili çaldı: 20 Milyon öğrenci karnelerini aldı

Akaryakıt fiyatları uçuşta: Yeni zam yolda

Yenişehir'e modern heykel kavşağı projesi başlıyor

Bilim ve teknolojiyle yol alanlar, dogmalarla geride kalanlar

Tarihi aksta ilk adımlar atıldı

Türkiye-Azerbaycan kardeşliği Kahramanmaraş’ta yeniden tezahür etti

TCMB politika faizini sabit tuttu

İsrail-İran gerilimi büyüyor: Hamaney’den sert açıklama

Muharrem İnce CHP'ye mi dönüyor?

TBMM'de gerginlik: Bursa milletvekilleri arasında kavga çıktı!

5 bin nüfusu aşan yerleşimlere belediye kurulabilecek

İran İsrail'i füzelerle vurdu!

Mayıs ayında konut satışları arttı

İsrail Kabinesi sığınakta toplanacak

İyi Parti lideri Dervişoğlu asgari ücret talebini açıkladı

Özgür Özel’e saldıran şahıs için iddianame hazır!

BEBKA’dan yatırıma yeni yol haritası

Başkan Burkay: “Teknoloji ve yenilikçilik Bursa’nın genetik kodlarında var”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a soruldu: Asgari ücrete ara zam var mı?

Gazze'de ölü sayısı 55 bin 637'ye yükseldi

Yükleniyor