Festival kupaları sahiplerini buldu

Bursa'nın en kapsamlı spor organizasyonlarından biri olan festivalde, 24 lise ve 37 ortaokuldan toplam 2500 öğrenci kıyasıya mücadele etti.

BURSA HABER 6.06.2024 16:52:00 0
Festival kupaları sahiplerini buldu

İnegöl Belediyesi, Milli Eğitim ve İlçe Spor Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenen 7. Okullar Arası Spor Festivali sona erdi. Bursa'nın en kapsamlı spor organizasyonlarından biri olan festivalde, 24 lise ve 37 ortaokuldan toplam 2500 öğrenci kıyasıya mücadele etti.

 

Coşkulu Törenle Ödüller Sahiplerini Buldu

Mayıs ayı sonunda tamamlanan ve 11 branşta 58 kategoride heyecanlı müsabakalara sahne olan festivalin ödül töreni İlçe Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti. Törene yoğun ilgi gösteren öğrenci, öğretmen ve veliler, dereceye giren öğrencileri coşkulu bir şekilde alkışladı.

İnegöl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, yaptığı konuşmada tüm öğrencilerin centilmence bir mücadele örneği sergilediğini ve bu sayede centilmenlik ruhunu da kazandıklarını belirtti. Zengin, ayrıca emeği geçen herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Sporun Önemi Vurgulandı

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar ise yaptığı açıklamada, sporun gençler için önemini vurguladı. Dündar, "Gençlerimizin enerjisi, inancı, motivasyonu ve vizyonu gelecek adına bizlere umut veriyor" diyerek, spor festivalinin bu umutlara katkıda bulunacağına inandığını dile getirdi.

Binlerce Öğrenci Sporla Buluştu

Dündar, festivalin 2016 yılından bu yana Bursa'nın en kapsamlı spor organizasyonlarından biri olduğunu ve her yıl binlerce öğrenciyi sporla buluşturduğunu da sözlerine ekledi.

Bu yılki festivalde 196 kupa ve 1230 madalya sahiplerini buldu. Dündar, madalya ve kupaların sembolik birer ödül olduğunu ve asıl önemli olanın yarışma cesareti ve yeteneği olduğunu vurguladı. Dündar, "Bu müsabakalarda yer almış tüm öğrencilerimiz bizim için şampiyondur. Burada yarışma cesareti ve yeteneğini göstererek hepsi gönüllerimizin şampiyonu olmuştur" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından her branş için ödül töreni gerçekleştirildi. Kupa ve madalyaları protokol üyeleri öğrencilere takdim etti.

Nilüfer’de belediye güvenceli dönüşüm başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asrın felaketinde milletçe ayağa kalktık

Nilüfer’in yeni kentsel dönüşüm modeli: Rant değil yaşam

Bursaspor’da Tunahan Ergül ile yollar ayrıldı

Bursa afetlere hazırlanıyor

Başkan Yılmaz'dan Umman'da önemli temaslar

Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılı tarihe yazılacak

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Bursa’da sessiz yürüyüş

Epstein'in geride bıraktığı mal varlığı ortaya çıktı!

Pakistan’da cuma namazında camiye saldırı

AFAD duyurdu: Erzincan Kemah’ta 4.9 büyüklüğünde deprem

Milli yüzücü Defne Kurt’tan tarihi başarı

Bursa'da 6 Şubat için miniklerden duygu dolu anma

Mustafa Er: Sahada disiplinli ve güçlü bir Bursaspor olacak

İnegöl’de kaçan sürücü kameralardan yakalandı

Büyükşehir’den Çalı Yolu’na modern dokunuş

Bursa tekstili Paris'te dünyaya açıldı!

Süper Lig’de 21. haftanın hakemleri açıklandı

Başkan Taban: İnegöl’de tarımın geleceğini inşa ediyoruz

Bursa'da komiserin heimlich manevrası hayat kurtardı

9 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs Bursa’da yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Allah’ın izniyle bu işin altından kalktık

Osmangazi Belediyesi 6 Şubat’ı dualarla andı

Yurtdışı alışverişte yeni şartlar!

Asrın felaketinin 3. yıldönümü!

İnegölspor formaları çocuklarla buluştu

Başkan Erol’dan 6 şubat mesajı

AK Partili ilçe başkanından tepki

TCMB rezervlerinde tarihi seviye

Bursaspor Isparta deplasmanına hazırlanıyor

Yükleniyor