Fil hastası yaşlı kadın yıkılan merdivenler yüzünde evde hapis kaldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir aile, merdivenleri çöken evde mahsur kaldı. Fil hastalığı sebebiyle yatalak olan Zeynep Açıkgöz’ün tedavisi için hastaneye gitmesi gerekiyor. Ancak merdivenlerin yıkılması yüzünden evde hapis kaldı.

DİĞER 21.01.2021 15:50:00 0
Fil hastası yaşlı kadın yıkılan merdivenler yüzünde evde hapis kaldı

 Kayapınar Mahallesi’nde ikamet eden Açıkgöz ailesi, zor kış şartlarında evlerinin giriş kısmındaki merdivenlerin çökmesiyle mağdur oldu.  Evde baba, kız, torun ve bir de fil hastalığına bağlı yatalak olan anne Zeynep Açıkgöz yaşıyor. Aşırı kilolu Zeynep Açıkgöz’ün tedavi için hastaneye gitmesi gerekiyor, ancak çöken merdivenler anne Zeynep Açıkgöz’ün evden çıkmasına izin vermiyor. Kaymakamlık ve belediyeye yapılan müracaatların sonuç vermediğini belirten Zeynep Açıkgöz, İnegöllü hayırseverlerden çöken merdivenin yaptırılması için yardım istiyor. 


  Evde 65 yaş aylığı alan baba ve ona baktığı için geçici bakım parası alan kızının olduğunu belirten anne Zeynep Açıkgöz, “24 yıldır yatalağım. Merdiven çökmeden önce kızımın da yardımıyla evin bahçesine çıkıp en azından hava alabiliyordum. Ama merdiven çöktükten sonra 4 duvar arasına hapsoldum. Getirdiğimiz ustalar merdiven ve müştemilatı için 20 bin lira istediler. Bizim bu merdiveni yaptırmaya gücümüz yok. Tızım doktora götürecek, ancak çöken merdivenlerden dolayı evden çıkamaz haldeyim. Merdivenin yapımı ve müştemilatı için tuğla, demir, çimento ve kum desteği verilebilirse, geriye bir usta ücreti kalıyor. İnşallah hayırseverlerimiz bize yardım ederler. Biz de kendilerine bol bol dua ederiz” dedi. 

Özgür Özel: Emekli maaşı için iyileştirme önergesi vereceğiz

Şizofreni hastası, babasını öldürdü

Milli Saraylar İdaresi Başkanı Yıldız: Edirne Sarayı 2027 sonunda tamamlanacak

Karne sevinci Yıldırım’da şenliğe dönüşüyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile bir araya geldi

İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu yaşanıyor

Başkan Şadi Özdemir’den final haftasında gençlere moral

Bakan Fidan, Finlandiya Dışişleri Bakanı Valtonen ile bir araya geldi

Somuncu Baba’nın bereketi Osmangazi’de yaşatıldı

İmamoğlu'nun kiraladığı jetin faturası ortaya çıktı!

Darıca Hayvanat Bahçesi kapatıldı

İran’daki protestolarda can kaybı artıyor: Ölü sayısı 2 bin 677’ye yükseldi

TÜİK: Ücretli çalışan sayısı kasımda arttı

Bakan Güler, ABD Büyükelçisi Barrack'ı kabul etti

Bursa'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Yenişehir'de ortak akıl sahada

Başkan Bozbey: Şeffaflıktan asla geri durmam

Ahmet Kılıç: Bizim siyasetimiz laf değil, eser siyasetidir.

Bursa'da aranan 3 firari yakalandı

Erdoğan’a kumandayı robot getirdi

TBMM'de kabul edildi: En düşük emekli maaşı 20bin tl

Şoförler odasına taze kan!

Rusya'da patlama: 9 kişi yaralı

İmamoğlu: “Diplomamı değil, adaleti savunmaya geldim”

THY uçağı acil iniş yaptı!

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro, Donald Trump ile görüşeceğini açıkladı

2026 İnegöl'de gençlerin yılı olacak

Hanımeli Çarşısı Yıldırım'da hayata geçti

Bakan Fidan, dış politikadaki gelişmelere dair açıklamalarda bulundu

Bursalı Tekstil Sektörü Temsilcileri BTSO ile Londra Sahnesinde

Yükleniyor