Tarih: 16.05.2020 12:14

Film gibi kovalamaca kazayla bitti!

Facebook Twitter Linked-in

ÖZEL HABER / FATİH MISIR

Film Gibi olay Bursa İznik 'te meydana geldi. Alınan bilgilere göre Yalova Polisi dün gece saatlerinde Osmangazi köprüsü girişindeki kontrol noktasında bir aracı durdurmak istedi. Ancak dur İhtarına Uymayan 16 ABY 016 plakalı araç kontrol noktasından Bursa Yonune doğru hızla uzaklaştı.Gemlik'ten bir kiralama şirketine ait olduğu öğrenilen araç içindeki şahıslar Orhangazi gişelerinden İznik'e doğru kaçmaya devam ederken Yalova kontrol noktasında kendisine dur ihtarı çeken polis ekipleri de takipteydi.

Kovalamaca Kaza İle Bitti!
Yalova Polisi ile kaçan otomobil İznik girişine geldiklerinde  burada çarpıştı. Kaza sonrası polis otosu içinde bulunan komiser yardımcısı Y. T yaralanırken şüpheli şahıslar olay yerinden aynı araçla kaçmaya devam ettiler. Daha sonra kaçan şahısların kullandığı otomobil jandarma ekipleri tarafından bir zeytinlik'te terkedilmiş halde bulundu.
Kazada yaralanan komiser yardımcısı Y. T'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Yalova'da başlayan ve İznik'te trafik kazası ile biten Kovalamaca da olay yerinden kaçan şahıslar jandarma ve polis ekipleri tarafından heryerde aranıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —