Tarih: 10.09.2021 17:50

FORMA KOL SPONSORUMUZ PERA MİMARİ- GRANDPERA OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Pera Mimari- Grandpera toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, yönetim kurulu üyelerimiz ile Pera Mimari- Grandpera Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin katıldı.

İmza töreni öncesi açıklama yapan Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, şunları söyledi:
“Öncelikle sponsorluk anlaşmamızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bilindiği gibi Pera Mimari Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin kulübümüzün yönetim kurulu üyesi. Kulübümüze hem sponsor olarak hem de yönetici olarak destek vermesi bizleri gururlandırdı. Biz büyük bir aileyiz. İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz. Bu vesile ile yarınki zorlu Hekimoğlu Trabzon maçına taraftarlarımızı davet ediyoruz.”

Pera Mimari- Grandpera Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin ise “Pera Mimari- Grandpera ailesi olarak, yöneticisi olduğum İnegölspor’umuzun forma kol sponsoru olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bilindiği gibi kulübümüzde yönetim kurulu üyesiyim. Bunun yanında firma olarak ta destek olmak istedik. Bu vesile ile kulübümüze maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu sezon güzel bir ekip oluşturduk. İnşallah sezon sonu hedefimize ulaşacağız.”ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —