Tarih: 16.10.2015 11:32

FOTOĞRAFIN EN´LERİ BURSA´DA BULUŞUYOR

Facebook Twitter Linked-in

 

Bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali (BURSAFOTOFEST), dünyanın en iyi fotoğrafçılarını Bursalılarla buluşturacak. 
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) ortaklığında bu yıl 5´incisi düzenlenen festivalde dünyanın her yerinden fotoğraflar yarışacak. Türkiye´nin 45 ilinden 323 fotoğraf da yarışmada yer alacak. Bu yıl ?Göç? temasıyla yapılacak festivalde birinciye 4 bin dolar, ikinciye 3 bin dolar, üçüncüye 2 bin dolar, 6 mansiyona 500´er dolar olmak üzere dereceye girecek yarışmacılara toplam 12 bin dolar ödül dağıtılacak. Festivalde, yerli yabancı 60´a yakın fotoğraf sanatçısı da Bursalılarla buluşacak. Festivalde gösteriler, portfolyö değerlendirmeleri, atölye çalışmaları yapılacak.
Magnum Photos´dan Patrick Zachmann (Fransa), CNN´den Ariana Lindquist (ABD) ilv Enri Canaj (Yunanistan), Gisela Kayser (Almanya), Erdal Küpeli, İbrahim Demirel, Faruk Akbaş, Emin Özmen ve Kerem Yücel gibi fotoğrafta dünyaya adını duyuranlar da festivale katılacak. 24-28 Ekim tarihleri arasında yapılacak festivalde sergiler de açılacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —