GALATASARAY ATAĞA KALKACAK

İkinci operasyon başlıyor

GALATASARAY ATAĞA KALKACAK
/kanal16haber.com/2018-7/22/160449959b.mp4
SPOR 22.07.2018 14:40:07 0

GALATASARAY´DA İKİNCİ TRANSFER OPERASYONU BAŞLIYOR.

GALATASARAY KAMPIN SONA ERMESİYLE HAFTA BOYUNCA TAMAMEN GÜNDEMDEKİ ADAYLARA KONSANTRE OLACAK. NDİAYE, DENAYER VE AHMED MUSA İÇİN İNGİLTERE´YE İKİ TEMSİLCİ GÖNDERİLECEK.

Şu ana kadar kadrosunu Nagatomo, Muğdat ve Onyekuru ile güçlendiren Galatasaray´da, ikinci transfer operasyonu başlıyor.

Sarı-Kırmızılılar, İsviçre kampının da sona ermesiyle tamamen transfer gündemindeki adaylara konsantre olacak.

Listenin ilk sırasında 3 aday var. Stoper, orta saha ve forvet talebinde bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim; Denayer, Ndiaye ve Ahmed Musa´yı mutlaka takımında görmek istediğini yönetime bildirmişti. Sarı-Kırmızılı idareciler, kulüp adına iki temsilciyi İngiltere´ye göndermeye hazırlanıyor.

3 OYUNCUYU DA KİRALAYACAKLAR

Üç futbolcunun da Galatasaray´a gelmeye sıcak bakması üzerine, kulüpleriyle görüşme yapacak olan Sarı-Kırmızılılar; Manchester City, Leicester City ve Stoke City ile masaya oturacak.

Galatasaray´ın planı, 3 futbolcuyu da kiralık olarak kadroya katmak. Ayrıca Ahmed Musa ve Denayer´in satın alma opsiyonu da talepler arasında.

Ancak bu futbolculara Galatasaray dışında da talipler olması, kulüplerin transferi bonservis bedeliyle bitirmek istemelerine yol açıyor.

Yönetim işte tam bu noktada Şampiyonlar Ligi kozunu kullanacak. Oyuncuların Devler Ligi vitrininde piyasa yapabileceğini düşünen Sarı-Kırmızılılar, bu fikri kulüplerle de paylaşacak.