Galip Sakder: "Bursaspor’da ilk kez noterden imza şartı olmayan bir seçim süreci yürütülecektir"

Galip Sakder, olağan seçimli genel kurulda ilk kez noterden imza şartının olmadığı bir süreç yaşanacağını belirterek, "Bu bakımdan aday adayları ve genel kurul üyelerimizin bazı hususlara dikkat etmeleri önem arz etmektedir" dedi.

Bursaspor 10.05.2024 13:29:00 0
Galip Sakder:

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, olağan seçimli genel kurulda ilk kez noterden imza şartının olmadığı bir süreç yaşanacağını belirterek, "Bu bakımdan aday adayları ve genel kurul üyelerimizin bazı hususlara dikkat etmeleri önem arz etmektedir" dedi. 
Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder, olağan genel kurul öncesi başkan adaylarının dikkat etmesi gereken hususlarla ilgili şu açıklamaları yaptı: 

"19-26 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Bursaspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda ilk kez noterden imza şartı olmayan bir seçim süreci yürütülecektir. Bu bakımdan aday adayları ve genel kurul üyelerimizin bazı hususlara dikkat etmeleri önem arz etmektedir. Yönetim kurulu başkanlığı için başvurular; 12 Mayıs Pazar günü saat 15.00 ila 17.00 arasında divan kurulu başkanlığı tarafından alınacak. 4 asgari ücretten az olmamak kaydı ile Bursaspor Kulübü’ne yapılacak bağış makbuzuna ek olarak adli sicil arşiv kaydı ve kısa bir özgeçmiş de başvuru dosyasına dahil edilecek. (Banka hesap bilgilerimiz için 0516 163 01 16 numaramıza ulaşabilirsiniz). Üye Sicil Kurulumuz, başvuruları tüzüğün öngördüğü yeter şartları karşılayıp karşılamadığına dair inceledikten sonra; seçime girebilecek aday adaylarını tasdik edecek. ’Aday Adayları’, 13-16 Mayıs (pazartesi-salı-çarşamba-perşembe) günleri 12.00-17.00 saatleri arasında, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde; üye sicil kurulu kontrol ve gözetiminde, oy kullanabilir durumdaki 100 genel kurul üyesinden destek imzası alabilir ise seçime başkan adayı olarak katılmaya hak kazanacak. 16 Mayıs saat 17.00’de sona erecek olan aday gösterme imza sürecinin sonunda; 17.00-18.00 saatleri arasında divan kurulu başkanlığımıza yönetim kurulu ile denetim ve hukuk kurulu aday listeleri teslim edilecek. Bu listede ıslak imzası bulunacak kurul adayları da yine üye sicil kurulumuzca, 7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu çerçevesinde adli sicil kaydı üzerinden kontrole tabi tutulacak. Olağan Genel Kurulumuz; 19 Mayıs’ta çoğunluk sağlanamaması halinde, 26 Mayıs 2024 saat 13.00’te 100. Yıl Atatürk Stadyumu’nda çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek. Tek aday olması halinde açık oylama yapılacakken; birden fazla aday bulunması durumunda sandığa gidilecek ve oyların sayımı sandık kurulları tarafından gerçekleştirilecek. Seçimin camiamıza yakışır bir şekilde gerçekleşmesi ve Bursasporumuz’un yeniden çıkışa geçeceği bir dönemi başlatmasını diliyoruz." 
 

TFF’den Bursaspor’a ceza! PFDK kararı açıklandı

Avukat Çokal: “Bilirkişi heyeti gerekçesiz değiştirildi rapor sorumlulukları içermiyor”

İnegöllü sporcu Emre Doğan Türkiye Şampiyonu oldu

Özbekistan Büyükelçisi Khaydarov, BTSO’da iş dünyasıyla buluştu

Nilüfer’e veda Osmangazi’ye merhaba

AK Parti Kadın Kolları: “Kadına yönelik şiddet insanlık suçudur”

Yenişehir’de ekmek zammına tepki: “Bu karar belediyemizin değil"

Ekrem İmamoğlu hakkında hazırlanan suç örgütü iddianamesi kabul edildi

Papa Leo’nun İznik ziyareti öncesi güvenlik seferberliği

Nilüfer Belediyesi voleybol turnuvasında zirve belli oldu

Osmangazi’de gıda alarmı: Denetimler sıklaştırıldı

Osmangazi’den kadına yönelik şiddetle mücadelede örnek adım

Öğle yemeği yiyen 20 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Osmangazi’de 24 Kasım coşkusu: "Başkan Aydın annesini ve öğretmenleri unutmadı”

Özgür Özel: "Öğretmenlik sabrın, adaletin ve umut üretmenin adıdır”

Çevre Bakanlığı’ndan devrim toprak rantının sonu

Türkiye’nin nüfusu açıklandı

Kış Spor Okulları’nda Sertifika Coşkusu

Motorine indirim geliyor

Gazze’de can kaybı 69.756 oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin davasına çok güçlü biçimde sahip çıktık

Dünya cantık günü!

Osmangazi Belediyesi’nden çocuklara haklarını öğreten atölye

Nilüfer Belediyespor Avrupa’da son 16’ya yükseldi

CHP’nin 39. Olağan Kurultayı 28–30 Kasım’da yapılacak

Geleceğin Bursa’sı planlanıyor

Oteldeki yangında ölen eski milli kayakçının ailesinden 10 milyon dolarlık masraf, ‘tazminat’ olarak istendi

TBMM’de gündem: Bütçe, emlak vergisi, 11.Yargı paketi

Bursa’nın en büyük 250 firması belli oldu

Yenişehir'e bakanlık desteği

Yükleniyor