Galip Sakder: "Bursaspor’da ilk kez noterden imza şartı olmayan bir seçim süreci yürütülecektir"

Galip Sakder, olağan seçimli genel kurulda ilk kez noterden imza şartının olmadığı bir süreç yaşanacağını belirterek, "Bu bakımdan aday adayları ve genel kurul üyelerimizin bazı hususlara dikkat etmeleri önem arz etmektedir" dedi.

Bursaspor 10.05.2024 13:29:00 0
Galip Sakder:

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, olağan seçimli genel kurulda ilk kez noterden imza şartının olmadığı bir süreç yaşanacağını belirterek, "Bu bakımdan aday adayları ve genel kurul üyelerimizin bazı hususlara dikkat etmeleri önem arz etmektedir" dedi. 
Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder, olağan genel kurul öncesi başkan adaylarının dikkat etmesi gereken hususlarla ilgili şu açıklamaları yaptı: 

"19-26 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Bursaspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda ilk kez noterden imza şartı olmayan bir seçim süreci yürütülecektir. Bu bakımdan aday adayları ve genel kurul üyelerimizin bazı hususlara dikkat etmeleri önem arz etmektedir. Yönetim kurulu başkanlığı için başvurular; 12 Mayıs Pazar günü saat 15.00 ila 17.00 arasında divan kurulu başkanlığı tarafından alınacak. 4 asgari ücretten az olmamak kaydı ile Bursaspor Kulübü’ne yapılacak bağış makbuzuna ek olarak adli sicil arşiv kaydı ve kısa bir özgeçmiş de başvuru dosyasına dahil edilecek. (Banka hesap bilgilerimiz için 0516 163 01 16 numaramıza ulaşabilirsiniz). Üye Sicil Kurulumuz, başvuruları tüzüğün öngördüğü yeter şartları karşılayıp karşılamadığına dair inceledikten sonra; seçime girebilecek aday adaylarını tasdik edecek. ’Aday Adayları’, 13-16 Mayıs (pazartesi-salı-çarşamba-perşembe) günleri 12.00-17.00 saatleri arasında, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde; üye sicil kurulu kontrol ve gözetiminde, oy kullanabilir durumdaki 100 genel kurul üyesinden destek imzası alabilir ise seçime başkan adayı olarak katılmaya hak kazanacak. 16 Mayıs saat 17.00’de sona erecek olan aday gösterme imza sürecinin sonunda; 17.00-18.00 saatleri arasında divan kurulu başkanlığımıza yönetim kurulu ile denetim ve hukuk kurulu aday listeleri teslim edilecek. Bu listede ıslak imzası bulunacak kurul adayları da yine üye sicil kurulumuzca, 7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu çerçevesinde adli sicil kaydı üzerinden kontrole tabi tutulacak. Olağan Genel Kurulumuz; 19 Mayıs’ta çoğunluk sağlanamaması halinde, 26 Mayıs 2024 saat 13.00’te 100. Yıl Atatürk Stadyumu’nda çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek. Tek aday olması halinde açık oylama yapılacakken; birden fazla aday bulunması durumunda sandığa gidilecek ve oyların sayımı sandık kurulları tarafından gerçekleştirilecek. Seçimin camiamıza yakışır bir şekilde gerçekleşmesi ve Bursasporumuz’un yeniden çıkışa geçeceği bir dönemi başlatmasını diliyoruz." 
 

Mansur Yavaş: Ankara tarihinin en kurak dönemini yaşıyor

Uraloğlu: Demir yolları ara tatile hazır

Bursa'da otobüs şoförü kar topu atan çocukları sopayla kovaladı

Yıldırım’da örnek öğrenci davranışı

İnegöl'de internet kablosunu çalan 2 kişi tutuklandı

Bursa'da tek katlı ev alev aldı

MSB’den Mehmetçik vurgusu

Şadi Özdemir’den Ankara’da Nilüfer temasları

Bursa'da yola fırlayan çocuğa çarpmamak için manevra yapan sürücü yaralandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Hepimiz adına yatıyorlar

Yıldırım Belediyesi’nden sokak hayvanlarına sıcak yuva

Kar yağışı Sapanca Gölü’ne can suyu oldu

Ahmet Davutoğlu: Komisyon raporu gecikiyor

Ali Babacan: Emekli hakkını istiyor

İntam, Tower Plaza, Carrefour: 3 proje tek kader

2025 Kayıtlardaki en sıcak üçüncü yıl oldu

Bolu’da deprem raporu: İki hastane yıkılacak

Kadın hakimi vuran savcının görev yeri şaşırttı!

Uludağ'da 3 kişinin öldüğü yangında istenen ceza belli oldu!

Nilüfer’de Durkheim söyleşisi

Osmangazi’de Kar Yağışına Karşı Yoğun Mesai

18. Uluslararası MEB Robot Yarışması 6-8 Mayıs’ta Antalya’da

Kredi kartı kullananlar dikkat! Yarından itibaren başlıyor...

İnegöl Belediyesi’nden Oylat’ta yıllık değerlendirme buluşması

TÜİK açıkladı: Tavuk eti ve süt üretimi azaldı

İran ekonomisi dibe vurdu kriz büyüyor

Büyükşehir’den çevre için önemli iş birliği

UEDAŞ Uludağ’da 7/24 sahada

Bursa'da fethin 700. yıl heyecanı yaşanıyor

Uludağ'da kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı; tatilciler akın etti

Yükleniyor