Gebze'de fabrika baskını: İşçiler rehin alındı!

Gebze'de bir fabrikada bazı işçilerin silahla rehin alındığı ihbarı paniğe neden oldu. Olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Gebze
ASAYİŞ 1.02.2024 16:53:00 0

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikada bazı işçilerin silahla rehin alındığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) İhsan Dede Caddesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada, bazı işçilerin silahla rehin alındığı ihbarı paniğe neden oldu. Olay yerine aralarında özel harekatçıların da yer aldığı çok sayıda polis ve jandarma ekibi ile sağlık ekibi sevk edildi.

Gebze'de şok eden rehin alma olayı!

Caddeyi trafiğe kapatan ekipler, rehin alan ve rehinelerin sayısı hakkında bilgi vermezken, olayın nedeni de bilinmiyor. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, fabrikada çalışan bir grup işçi, maaş alamadıkları gerekçesiyle işvereni protesto etmeye başladı. Protesto sırasında bir grup işçi, işvereni ve bazı yöneticileri silahla rehin aldı.

Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, rehin alan kişilerle iletişim kurmaya çalışıyor. Özel harekat timleri ise olası bir operasyona hazırda bekliyor. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı ve cadde trafiğe kapatıldı.

Rehin alma olayının ne kadar süreceği ve nasıl sonuçlanacağı belirsizliğini koruyor. Yetkililerden konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.