Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye geçiş iddialarına yalanlama

Gelecek Partisi Siyasi İlişkiler ve İçişleri Başkanı İzzettin Küçük, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçeceğine dair iddiaları yalanladı.

GÜNDEM 12.08.2024 12:05:00 0
Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye geçiş iddialarına yalanlama

Gelecek Partisi Siyasi İlişkiler ve İçişleri Başkanı İzzettin Küçük, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçeceğine dair iddiaları yalanladı. Kanal 16’ya konuşan Küçük, “Partinin 2 numaralı ismi olarak, bu iddianın tamamen asılsız ve mesnetsiz olduğunu söyleyebilirim” dedi. Küçük, Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullar gereği, tüm partilerle görüştüklerini belirtti.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçeceği iddiaları, siyaset gündemine bomba gibi düştü. Davutoğlu, henüz bu iddiayı yalanlamazken, Gelecek Partisi cephesinden açıklama geldi. Kanal 16’ya konuşan Gelecek Partisi Siyasi İlişkiler ve İçişleri Başkanı İzzettin Küçük, “Öyle bir şey yok. Bunlar aslı, astarı olmayan, mesnetsiz iddialar. Umutlarını, gerçekmiş gibi gösterenlerin iddialarıdır bunlar” dedi. Gündemlerinde sadece Türkiye’nin sorunları çözecek eylem planı olduğunu belirten Küçük, “Elbette siyaset diyalog ve uzlaşma sanatıdır. Ancak partinin iki numaralı ismi olarak, Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçmeyeceğini kesin olarak söyleyebilirim”  dedi.

 

“AK PARTİLİLERLE GÖRÜŞÜYORUZ” 

Küçük, Türkiye’nin çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ve Gelecek Partisi’nin de her siyasi parti lideriyle görüştüğünü anlatarak, şöyle devam etti: “Türkiye gerçekten çok sıkıntılı bir dönemden geçiyor ve arada millet eziliyor. Bu nedenle diyalog yolunu kapatmamak gerekir. Yarın İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ertesi gün de Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Sayın Davutoğlu’nu ziyaret edecek. AK Partililerle de görüşüyoruz. Ancak Türkiye’nin sorunlarını konuşuyoruz. Gelecek Partisi, yeni kurulmuş bir siyasi hareket olmasına rağmen, Türkiye tasavvurunu, dünya uygarlığı fikrini çok güçlü bir şekilde temsil ettiği için, görüşmelerimiz çok fazla. Gelecek Partisi’nin ufku çağdaş uygarlığa en yakın parti olduğu için, görüşme trafiğimiz hızlandı, daha da hızlanacak”.

 

Haber: Mustafa ÖZDAL 

Osmangazi’de Ramazan bereketi Emek’te paylaşıldı

Bursa’da otomobil apartman bahçesine savruldu

İnegöl’de kayıp çocuk ekipleri harekete geçirdi

İnegöl’de kazada hayatını kaybeden Öykü toprağa verildi

İnegöl’de iftar hazırlığı sırasında çıkan yangın paniğe neden oldu

İran'dan gelen bir füze daha imha edildi

Nilüfer'de 4 kaçak yapı yıkıldı!

Saliha Erdim Yıldırımlılarla buluştu

Boş tencerenin götüremeyeceği iktidar vardır

Putin’den Hamaney’e tebrik

Osmangazi’de gönül sofrası Kiremitçi’de kuruldu

İznik’te evin çatısı küle döndü

Bursa’da milyonluk tefecilik çetesi çökertildi

Bursa’da iftar davetine mehter sürprizi

Büyükşehir'de 8 Mart coşkusu

MSB: F-16’lar KKTC’ye konuşlandırıldı

Kestel’de 8 Mart sürprizi: Başkan Erol’dan kadınlara jest

İnegöl’de gece yarısı gaz alarmı: Apartmanlar tahliye edildi

Petrol fiyatlarında rekor: Brent 119 doları gördü

İBB’ye yönelik ‘Yolsuzluk’ davasında ilk duruşma başlıyor

Kabine bugün toplanıyor: Gündemde Orta Doğu’daki savaş var

İnegöl’de havaya ateş açtığı anları paylaşan kişi yakalandı!

Bursa'da hissedilen deprem!

İnegöl’de apartmanın çatısı alev alev yandı

Bursa'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

Bursa’da sokak ortasında esnaf kavgası

Bursa'da ters şeride giren otobüs trafiği riske attı!

İnegöl'de el freni çekilmeyen otomobil dehşet saçtı: 1 ölü 2 ağır yaralı

Başkan Özel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

Kritik haftada Bursaspor liderliğini pekiştirdi

Yükleniyor

loading