Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye geçiş iddialarına yalanlama

Gelecek Partisi Siyasi İlişkiler ve İçişleri Başkanı İzzettin Küçük, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçeceğine dair iddiaları yalanladı.

GÜNDEM 12.08.2024 12:05:00 0
Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye geçiş iddialarına yalanlama

Gelecek Partisi Siyasi İlişkiler ve İçişleri Başkanı İzzettin Küçük, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçeceğine dair iddiaları yalanladı. Kanal 16’ya konuşan Küçük, “Partinin 2 numaralı ismi olarak, bu iddianın tamamen asılsız ve mesnetsiz olduğunu söyleyebilirim” dedi. Küçük, Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullar gereği, tüm partilerle görüştüklerini belirtti.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçeceği iddiaları, siyaset gündemine bomba gibi düştü. Davutoğlu, henüz bu iddiayı yalanlamazken, Gelecek Partisi cephesinden açıklama geldi. Kanal 16’ya konuşan Gelecek Partisi Siyasi İlişkiler ve İçişleri Başkanı İzzettin Küçük, “Öyle bir şey yok. Bunlar aslı, astarı olmayan, mesnetsiz iddialar. Umutlarını, gerçekmiş gibi gösterenlerin iddialarıdır bunlar” dedi. Gündemlerinde sadece Türkiye’nin sorunları çözecek eylem planı olduğunu belirten Küçük, “Elbette siyaset diyalog ve uzlaşma sanatıdır. Ancak partinin iki numaralı ismi olarak, Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçmeyeceğini kesin olarak söyleyebilirim”  dedi.

 

“AK PARTİLİLERLE GÖRÜŞÜYORUZ” 

Küçük, Türkiye’nin çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ve Gelecek Partisi’nin de her siyasi parti lideriyle görüştüğünü anlatarak, şöyle devam etti: “Türkiye gerçekten çok sıkıntılı bir dönemden geçiyor ve arada millet eziliyor. Bu nedenle diyalog yolunu kapatmamak gerekir. Yarın İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ertesi gün de Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Sayın Davutoğlu’nu ziyaret edecek. AK Partililerle de görüşüyoruz. Ancak Türkiye’nin sorunlarını konuşuyoruz. Gelecek Partisi, yeni kurulmuş bir siyasi hareket olmasına rağmen, Türkiye tasavvurunu, dünya uygarlığı fikrini çok güçlü bir şekilde temsil ettiği için, görüşmelerimiz çok fazla. Gelecek Partisi’nin ufku çağdaş uygarlığa en yakın parti olduğu için, görüşme trafiğimiz hızlandı, daha da hızlanacak”.

 

Haber: Mustafa ÖZDAL 

Diyarbakır Emniyeti önündeki EYP saldırısına 13 gözaltı

TÜİK: Hizmet sektöründe güven yükseldi

Büyükşehir'de güç birliği mesajı

Bursa’da kuyu temizliği can aldı

Bursaspor’da yeni hoca belli oldu

Yeşil-Beyazlılar evinde 3 golle kazandı

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın şehadetinin üzerinden 25 sene geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize söz verdik, sözümüzü yerine getirdik

Başkan Bozbey’den Bursaspor’a tam destek

Uğur Mumcu, Bursa’da 33. yılında unutulmadı

İnegöl’de depo kazası: İşçi demirlerin altında kaldı

Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu

Ereğli’de TIR ile otomobil çarpıştı: 2 can kaybı

Gençler Büyükşehir desteğiyle KPSS’ye hazırlanıyor

Bakan Şimşek: Fitch’ten Türkiye’ye pozitif sinyal

Junioshow, zorlu küresel koşullarda sektörün umutlarını tazeledi

Nilüfer’de kaçak barakalar yıkıldı

Kocaeli’de yolcu otobüsü alev aldı

Demirtaş’a modern kapalı pazar geliyor

Balıkesir Sındırgı’da deprem!

ABD’de kar ve soğuk alarmı, marketler boşaldı!

Aksaray’da et yüklü TIR devrildi: 1 ölü

“İlk Başkent Yenişehir” konferansıyla 700. Fetih Yılı başladı

Yasadışı bahis geliri 50 milyon lira olan çete çökertildi: 13 tutuklama

Bursaspor liderlik için sahaya çıkıyor

Sancaktepe’de ahşap binada yangın

IBAN mağdurlarından TCK 158 için uzlaşma çağrısı

5 günlük bebeği darp eden hemşireye yakalama kararı

Orban’dan Zelenskiy’e Davos tepkisi

Bakan Yerlikaya’dan güvenlik başlıkları masada

Yükleniyor