Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye geçiş iddialarına yalanlama

Gelecek Partisi Siyasi İlişkiler ve İçişleri Başkanı İzzettin Küçük, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçeceğine dair iddiaları yalanladı.

GÜNDEM 12.08.2024 12:05:00 0
Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye geçiş iddialarına yalanlama

Gelecek Partisi Siyasi İlişkiler ve İçişleri Başkanı İzzettin Küçük, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçeceğine dair iddiaları yalanladı. Kanal 16’ya konuşan Küçük, “Partinin 2 numaralı ismi olarak, bu iddianın tamamen asılsız ve mesnetsiz olduğunu söyleyebilirim” dedi. Küçük, Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullar gereği, tüm partilerle görüştüklerini belirtti.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçeceği iddiaları, siyaset gündemine bomba gibi düştü. Davutoğlu, henüz bu iddiayı yalanlamazken, Gelecek Partisi cephesinden açıklama geldi. Kanal 16’ya konuşan Gelecek Partisi Siyasi İlişkiler ve İçişleri Başkanı İzzettin Küçük, “Öyle bir şey yok. Bunlar aslı, astarı olmayan, mesnetsiz iddialar. Umutlarını, gerçekmiş gibi gösterenlerin iddialarıdır bunlar” dedi. Gündemlerinde sadece Türkiye’nin sorunları çözecek eylem planı olduğunu belirten Küçük, “Elbette siyaset diyalog ve uzlaşma sanatıdır. Ancak partinin iki numaralı ismi olarak, Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçmeyeceğini kesin olarak söyleyebilirim”  dedi.

 

“AK PARTİLİLERLE GÖRÜŞÜYORUZ” 

Küçük, Türkiye’nin çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ve Gelecek Partisi’nin de her siyasi parti lideriyle görüştüğünü anlatarak, şöyle devam etti: “Türkiye gerçekten çok sıkıntılı bir dönemden geçiyor ve arada millet eziliyor. Bu nedenle diyalog yolunu kapatmamak gerekir. Yarın İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ertesi gün de Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Sayın Davutoğlu’nu ziyaret edecek. AK Partililerle de görüşüyoruz. Ancak Türkiye’nin sorunlarını konuşuyoruz. Gelecek Partisi, yeni kurulmuş bir siyasi hareket olmasına rağmen, Türkiye tasavvurunu, dünya uygarlığı fikrini çok güçlü bir şekilde temsil ettiği için, görüşmelerimiz çok fazla. Gelecek Partisi’nin ufku çağdaş uygarlığa en yakın parti olduğu için, görüşme trafiğimiz hızlandı, daha da hızlanacak”.

 

Haber: Mustafa ÖZDAL 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 75 milyar metreküp doğalgaz bulduk

Yeşiltaş: Tüm algı operasyonlarına karşı Belediye Başkanımızın yanındayız

Çeşni

Nüfusu 2 binin altına düşen belediyeler köye dönüşecek

Yeşiltaş'tan AK Parti'nin iddialarına yanıt ve gündem değerlendirmesi

Özgür Özel Bursa'ya geliyor

Avrupa Karate Şampiyonası’nda Türk rüzgârı

Türkiye arabulucu oldu, esir takasında anlaşma sağlandı

İş dönüşü evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı

Papa’nın geleceğini açıkladığı İznik’te Hz. İsa döneminden kaldığı iddia edilen mozaik bulundu

TSK'nın 'kahraman köpekleri', 2 yıl boyunca 8 farklı branşta eğitiliyor

İnegölspor’da yeni dönem: Kani Ademoğlu adaylığını açıkladı

Başkan Bozbey Büyükorhan'da

DMM'den "12 yıl ceza 9 ay yatış" iddiasına yalanlama: Asılsız ve manipülatif

Gazeteci İsmail Saymaz'ın ev hapsi cezası kaldırıldı

Meteoroloji'den Bursa için sağanak uyarısı

Bursa’da 19 Mayıs’ta ulaşım ücretsiz

İş makinesinin altında kalan işçi hayatını kaybetti

Özgür Özel: “Barışa giden yol Meclis’ten geçer”

Bursa’da 112'ye gelen ihbarların yüzde 60'ı asılsız

Marmarabirlik’teki değişikliğin nedeni arazi rantı mı?

Aydın: "Soruşturma başlatıldı, sorumlular işten çıkarıldı"

Bursa'da elektrikli bisiklet kazası: 1 ölü, 1 yaralı

İnegöl'de engelsiz kalpler sahada

Bursa Büyükşehir Meclisi’nde tansiyon yükseldi

Meclisteki gerginliğin ardından il başkanları açıklama yaptı

Bursaspor'un şampiyonluk yıl dönümüne özel "Vefa Yolu" etkinliği

Zelenski: Erdoğan’a saygımızdan İstanbul’a heyet gönderdik

7 katlı apartmanın çatısı alev alev yandı

Konya'da deprem!

Yükleniyor