?GEMLİK BULUŞUYOR? PROJESİ İLE GEMLİKLİLER İSTEK VE TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİ

GEMLİK BELEDİYE BAŞKANI REFİK YILMAZ, ?GEMLİK BULUŞUYOR? PROJESİ ADI ALTINDA, TİCARET VE SANAYİ ODASI KONFERANS SALONUNDA TOPLANTI DÜZENLEDİ.

?GEMLİK BULUŞUYOR? PROJESİ İLE GEMLİKLİLER İSTEK VE TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİ
/kanal16haber.com/2017-12/31/154950056b.mp4
GÜNDEM 31.12.2017 14:56:29 0

 

 

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ?Gemlik Buluşuyor? projesi adı altında, Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda toplantı düzenledi.

Vatandaşların her türlü istek, öneri, sorun ve şikayetlerini birebir dinlemek ve ilgili birimler tarafından değerlendirilmek amacı ile hayata geçirilen ?Gemlik Buluşuyor? toplantısı, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

 

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, son günlerde kamuoyunda tartışılan konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu..

Yılmaz kimse oturduğu yerden taşınmak zorunda bırakılmayacak, dedi.

Yılmaz, takas yoluyla Belediye´ye geçen arsaları, şehrin ihtiyaç duyacağı yeşil alan, spor alanları, yürüyüş alanları, bölge parkları, otoparklar yapacaklarını söyledi.

Soru-Cevap şeklinde devam eden toplantı sonunda Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, vatandaşlardan gelen talep ve istekleri dinlemek üzere her Cuma günü vatandaşlarla bir araya geleceklerini dile getirdi.