Gemlik yolunda faciadan dönüldü: 3 yaralı

Orhangazi-Bursa karayolu üzerinde bulunan bir fabrika önünde meydana gelen trafik kazasında fabrikaya giriş yapmak isteyen bir otomobile başka bir otomobil çarptı. İki otomobilin hurdaya döndüğü kazada 3 kişi yaralandı.

Gemlik yolunda faciadan dönüldü: 3 yaralı
BURSA HABER 24.12.2021 10:58:00 0

Kaza sabah 07:45 sıralarında Orhangazi-Bursa karayolu üzerinde bulunan yat fabrikası önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Orhangazi’den yat fabrikasına mesaisine giden Onur Sekmen (26) idaresindeki 16 ANT 535 plakalı otomobil fabrika yakınlarında şerit değiştirdiği esnada aynı yönde gitmekte olan Alperen Halat (19) idaresindeki 38 ZY 921 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Kaza sonrasında her iki araç da savrulurken kazada otomobil sürücüsü Alperen Halat ve araçlarda yolcu olarak İsa Güncan (18) ve Yunus Emre Öztürk (18) yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine ambulanslar çağrıldı. Yaralı 3 kişi ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Hurdaya dönen araçlar ise çekici yardımı ile bulundukları yerden kaldırıldı. Polis ve jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.