Genç judo ve taekwondocular sertifikalarını aldı

Başkan Aydın, genç judo ve taekwondoculara sertifikalarını verdi.

BURSA HABER 31.07.2024 17:19:00 0
Genç judo ve taekwondocular sertifikalarını aldı

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları bünyesinde gerçekleştirilen judo ve taekwondo kurslarını başarıyla tamamlayan çocuklar, sertifikalarını Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın elinden aldı.

Farklı branşlarla çocukları ve gençleri sporla buluşturan Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları bünyesinde açılan judo ve taekwondo kurslarının birinci ve ikinci dönemine katılan çocuklar için sertifika töreni düzenlendi. 7-14 yaş aralığında çocuklara yönelik düzenlenen yaz spor okullarının taekwondo branşına 66, judo branşına ise 27 olmak üzere toplam 93 öğrenci katılım sağladı. Deneyimli antrenörler eşliğinde 6 hafta süresince verilen eğitimleri başarıyla tamamlayan çocuklar için Dikkaldırım Spor Salonu’nda sertifika töreni düzenlendi. Küçük ve genç sporcular, sertifikalarını Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın elinden aldı.

“Çocuklarımızı birçok spor branşı ile tanıştırıyoruz”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan sertifika töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Düzenlemiş olduğumuz Yaz Spor Okulları ile çocuklarımızın birçok farklı spor branşı ile tanışmasını sağlıyoruz. Çocuklarımızın spor yapmayı hayatlarının bir parçası haline getirmesi, gelecekleri adına son derece önem taşıyor. Bunun bilinciyle çocuklarımızı spor yapmaya yönlendirmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı gelişimi, eğitim ve iş hayatlarında başarılı olmaları için spor yapmaları olmazsa olmazdır. Judo ve taekwondo kurslarını başarıyla tamamlayan çocuklarımızı da tebrik ediyorum” dedi.

 

 

Konuşmasın ardından Başkan Aydın, yaz spor okullarına katılan genç judo ve taekwondoculara sertifikalarını takdim etti. Başkan Aydın, judo spor sanatında kullanılan ‘judogi’ adlı kıyafeti giyerek selamladığı genç sporcular ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir ve Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Karayılan da, sertifika töreninde Başkan Aydın’a eşlik etti.

Sertifika töreninin ardından Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün milli taekwondocuları Melike Ağralı, Mihriban Ağralı ve Şevval Melek Kanbur, kısa bir gösteri yaptı. Milli sporcuların gösterisine sertifikalarını alan genç judo ve taekwondocular da eşlik etti. 
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem turistleri gitti,biz buradayız sizlerle beraberiz

İşte Bursa’nın trafik sorununu çözecek proje!

2025’in dönüm noktaları Osmangazi’de konuşuldu

Bursa'da drone destekli trafik denetimi

Mersin'de yangın: 2 çocuk hayatını kaybetti

Büyükşehir'de kar alarmı

Nİlüfer'de HIV hastalığı ele alındı

Asgari ücret kararı sonrası gözler memur ve emekli zammında

Teknoloji sessizce hayatımızı yeniden yazıyor

İstanbul’da kar alarmı: Sıcaklıklar hızla düşüyor

Başkan Alper Taban gençlerle bir araya geldi

Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 2025 yılını değerlendirdi

Yıldırım'da sessiz devrim

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımları Türkiye Yüzyılı’nın temelidir

Bakan Kacır: Türkiye üretim gücüyle küresel rekabette öne çıkıyor

Cevdet Yılmaz: Ocakta enflasyonda 20'li rakamları göreceğiz

3 litre kızgın yağla kocasını öldürmüştü, istenen ceza belli oldu!

Başkan Özdemir: 2026 Nilüfer için daha güçlü bir yıl olacak

Altın ve Gümüşte tarihi rekor

Türkiye’de gelir dağılımında sınırlı iyileşme

İşte Cumhuriyet Başsavcılığı'nın işaret ettiği maç: 6 gözaltı

Başkan Aydın’dan kandil ikramı

TÜİK açıkladı: 2025’te tarımsal üretim geriledi

Uludağ’da Sezon Açıldı, Kar Gecikti

Bahis soruşturması: Erden Timur ve 14 futbolcu dahil 29 gözaltı kararı

Bursaspor’da Devre Arası Mesaisi Başladı

Faruk Çelik’ten ‘savaş’ ilanı: Artık susmayacağım!

CHP’den Antakya Ulu Camii tepkisi

Tülay Hatimoğulları'ndan 'anadilde ibadet' vurgusu: Kürtçe Kur'an okunabilmeli

Uludağ’da kaçak yapıya yıkım

Yükleniyor