Genç kadının son mesajları ortaya çıktı: “Beni zorla imzalattılar!”

İstanbul’da kaybolan 29 yaşındaki Ece Gürel, 4 gün sonra cansız halde bulundu.

GÜNDEM 10.03.2025 09:31:00 0
Genç kadının son mesajları ortaya çıktı: “Beni zorla imzalattılar!”

Belgrad Ormanı’nda Kaybolan Ece Gürel, 4 Gün Sonra Ölü Bulundu!
İstanbul Belgrad Ormanı’nda kaybolan 29 yaşındaki Ece Gürel, 4 gün sonra hipotermi nedeniyle hayatını kaybetmiş halde bulundu. Hastaneye kaldırıldığı sırada kalp krizi geçirdiği, ardından iç kanama nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi. Adli Tıp raporunda darp izine rastlanmazken, genç kadının ölümüyle ilgili mobbing iddiaları gündeme geldi.

SON MESAJLAŞTIĞI ARKADAŞI ANLATTI
Ece Gürel’in kaybolmadan önce en son mesajlaştığı arkadaşı Özge A.Ö., genç kadının iş yerinde ciddi sıkıntılar yaşadığını anlattı. Sabah Gazetesi’ne konuşan Özge A.Ö., Ece’nin iş yerinde baskı gördüğünü, istemediği işleri yapmaya zorlandığını ve istifa etmesi için üzerine gidildiğini belirtti.

Arkadaşı, “Kaybolmadan iki gün önce, iş yerinde ona bir kağıt imzalatmışlar. ‘İş tanımımda olmayan şeyler yaptırmak istediler. Tuvaletleri sen temizleyeceksin, kahveleri sen getirip götüreceksin dediler. Ayrılmam için kağıt imzaladım’ diye anlattı. Ailesi de neden böyle bir kağıt imzaladığı konusunda üzerine gitmişti, morali çok bozuktu” dedi.

 

İSTİFAYA ZORLANDIĞI İDDİA EDİLDİ
Ece Gürel’in avukatlık bürosunda sekreter olarak çalıştığı, ancak iş yerinde mobbinge maruz kaldığı iddia edildi. Ailesi ve akrabalarından Yusuf Beştepe, genç kadının baskı altında istifaya zorlandığını ve işsiz kaldığını öne sürdü.

Beştepe, “Pazartesi günü Ece, çalışmaya devam etmek istediğini söyledi. Ama Cuma günü mesai bitiminde onu odaya çağırıp ‘Ağzından istifa edeceğim lafı çıktı, imzalayacaksın’ diyerek baskı yapmışlar. 4-5 avukatla aynı odaya sokuldu. Orada nasıl bir psikolojik baskı gördüğünü bilmiyoruz” dedi.

ECE GÜREL’İN SON GÜNLERİ
Ece Gürel’in 2 Mart günü Mecidiyeköy’den metroya bindiği, Hacıosman’da indikten sonra otobüsle Belgrad Ormanı’na gittiği belirlendi. O günden sonra kendisinden haber alınamadı. Arama çalışmaları sonucu Gürel’in cep telefonu, montu ve çantası bulundu.

4 gün boyunca haber alınamayan genç kadın, ekiplerin çalışmaları sonucunda ormanda hipotermi nedeniyle hayatını kaybetmiş halde bulundu. Ailesi ve arkadaşları, iş yerinde maruz kaldığı baskıların Ece’yi derinden etkilediğini ve ölümüne giden süreçte önemli bir rol oynadığını öne sürdü.

Yetkililer, Gürel’in ölümüne ilişkin detaylı soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Bursa Büyükşehir yenilgiye rağmen yarı finalde

Timsah'dan zirve yarışında kayıp!

Bursa'da 2 aracın karıştığı kazada 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı

Vincenzo Montella toplanan puanda Fatih Terim ve Şenol Güneş'i geride bıraktı

Bursa’da sahte avukat tuzağı: Göçmenleri dolandırdı

Bursa’da tavuk döner faciası: 25 kişi zehirlendi

Bursa'da bir anlık dalgınlık kazayı getirdi

Bursa’nın Fethi minyatürlerle canlandı

Bursa'da yan bakma tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü

Devlet Bahçeli: Yönter’in istifası küskünlük değil

Nilüfer'de Dünya Şiir Onur Ödülü Nisa Leyla’ya verildi

Osmangazi Belediyesi çöp eve müdahale etti

Bursa'da oltalı hırsız camilerde mikrofonları çaldı

Bursa’da arıcılık Büyükşehir’le canlandı

Bursa’da fenalaşan şoför panik yaşattı

Timsah’da tek hedef 3 puan!

Bursa’da felsefe söyleşisine yoğun ilgi

Otobüste şaşkına çeviren kavga: Şoför araya girince ısırıldı

Bursa’da tehlikeli şerit değişimi kazaya yol açtı

Osmangazi’de Dünya Tiyatro Günü Orhan Kemal ile kutlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BlackRock Başkanı Fink'i kabul etti

Bursa'da araç faresi yakayı ele verdi

İnegöl’de yangın faciası

Cevdet Yılmaz: Türkiye barıştan yana

İnegöl’de üniversite ve meslek tanıtım günleri başlıyor

Özgür Özel’den Uşak operasyonuna tepki

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

İnegöl’de ahşap imalathanesinde iş kazası

Elif Nur Kaplan şampiyon olarak milli takıma seçildi!

Saç ekiminde maksimum verim nasıl alınır?

Yükleniyor

loading