Tarih: 20.03.2017 16:06

GENÇLERİ ZEHİRLEYEMEDEN YAKALANDILAR

Facebook Twitter Linked-in

 

İstanbul´dan getirdikleri uyuşturucuyu üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu mekanlarda satacakları belirlenen 5 kişilik şebeke çökertildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul´dan uyuşturucu getiren 5 kişilik şebekenin bunu Bursa´da gençlerin yoğun olduğu mekanlarda satacakları bilgisini aldı.

Bir aylık teknik takibin ardından biri kadın 5 kişi gözaltına alındı. Şahısların kullandığı araçta ve kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda çoğu sentetik olmak üzere çeşitli türde uyuşturucu ele geçirildi.

2 adet hassas terazi,1 pompalı tüfek, 3 tabanca ile bu silahlara ait 23 mermi ile yakalanan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi.

Öte yandan narkotik ekiplerin Yıldırım ilçesindeki küçük yaşta çocuklara uyuşturucu satan şebekeye yönelik düzenlediği 3 ayrı operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

bir miktar uyuşturucu ile yakalanan zanlılardan 4´ü emniyetteki sorgularının ardından serbest bırakılırken 3 zanlı "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.


/kanal16haber.com/2017-3/20/170855114b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —