Tarih: 20.12.2015 18:33

GENÇLİĞİN YENİ BAŞKANI MELİH ECERTAŞ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Ak parti gençlik kolları genel başkanlığı bir emin elden başka bir emin ele geçti. Gençliğin yeni başkanı aslen Bursa İnegöllü olan Melih Ecertaş oldu.

Başkan Abdurrahim Boynukalın ise Gençlik ve Spor Bakanlığı yardımcılığına getirildi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Olağan Kongresi´, Ankara Arena Spor Salonu´nda binlerce gencin katılımı ile gerçekleşti.

Kongreye Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun yanı sıra, Bakanlar,il teşkilat üyeleri ile birlikte çeşitli ülkelerden gelen partilerin gençlik kolları mensupları katıldı.

 DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın´ın veda konuşması sırasında tribünlerle ´Susmayacağız, durmayacağız, yılmayacağız´ şeklindeki sloganları birlikte söylemesi üzerine duygulu anlar yaşadı.

 

Başbakan Davutoğlu´da birlik ve beraberlik vurgusu yaparak AK parti gençlik kolları yeni başkanı Melih Ecertaş ve yardımcıları ile salonu selamladı.

 

Yeni Ak parti gençlik kolları genel başkanı Melih Ecertaş , tahsil hayatının yanısıra İstanbul`daki birçok Sivil toplum kuruluşlarında görevlerde bulundu.

 Son olarakta Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevinde bulunuyordu. Aslen İnegöl doğumlu olan ve İnegöl`de yıllardır serbest mali müşavir olarak görev yapan Mehmet Ecertaş`ın oğludur.

Bizde Kanal 16 ailesi olarak Ecertaş ve ekibine Yeni Türkiye yolunda başarılar diliyoruz


/kanal16.com.tr/2015-12/20/184603230b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —