Gençlik Festivali’nde Osmangazi Rüzgârı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın “Tam Bana Göre Festival” sloganıyla düzenlediği Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’nde Osmangazi Belediyesi’nin standı katılımcılardan büyük ilgi gördü.

BURSA HABER 23.11.2021 17:46:00 0
Gençlik Festivali’nde Osmangazi Rüzgârı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlediği “Tam Bana Göre Festival” organizasyonu, renkli görüntülere sahne oldu. Osmangazi Belediyesi’nin gençlere yönelik yatırım ve projelerini tanıttığı stant da Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Örünmez Çankırı, AK Parti Bursa Milletvekilleri Atilla Ödünç ile Mustafa Esgin, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın da gezdiği stant, festival süresince ziyaretçi akınına uğradı. 

Festivaldeki stantta ziyaretçileri ağırlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gençlere yönelik hayata geçirdikleri kültür, sanat, spor ve istihdam hizmetlerini anlattı. Festivalin renkli görüntülere sahne olduğunu belirten Başkan Dündar, “Gençlerimizin teknolojiyi sadece tüketen değil aynı zamanda üreten bireyler haline gelmeleri için robotik kodlama eğitimleri başlattık.

Ayrıca doğada yaşamı hobi haline getirebilmeyi hedefleyen Doğa Sporları Akademimiz ile uygulamalı çalışmalara imza attık” dedi. Festival kapsamında gençlere çeşitli hediyeler ve hijyen seti dağıttıklarını ifade eden Dündar, “Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcularımızın yaptığı gösteriler de vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gördü.

Evlatlarımızın yüzü güldükçe bizler daha çok mutlu olduk. Belediye olarak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Osmangazi Belediyesi’nin standını ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlere ve sporculara yönelik hazırlanan projeleri ilgiyle inceledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki de festivale katkılarından dolayı Osmangazi Belediyesi’ne teşekkür plaketi verdi.

Bakan Çiftçi’den kapsamlı güvenlik açıklaması

Kestel’de TIR kazası sonrası kaçış

İstanbul’da şiddetli yağmur uçuşları vurdu

Dışişleri Bakanı Fidan'dan Pakistan’da kritik temaslar

Bakan Uraloğlu: Türk MCC 36 ülkeye hizmet veriyor

Mircea Lucescu hastaneye kaldırıldı

Bursa’da kaçak silah atölyesine baskın

Osmangazi’de 40 bin tohum dağıtıldı

Nilüfer Belediyespor yarı final umutlarını Bursa’ya taşıdı

Nilüfer’den istihdama dijital köprü

Bursa’da yardım eli kazayla sonuçlandı

Bursa Büyükşehir yenilgiye rağmen yarı finalde

Timsah'dan zirve yarışında kayıp!

Bursa'da 2 aracın karıştığı kazada 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı

Vincenzo Montella toplanan puanda Fatih Terim ve Şenol Güneş'i geride bıraktı

Bursa’da sahte avukat tuzağı: Göçmenleri dolandırdı

Bursa’da tavuk döner faciası: 25 kişi zehirlendi

Bursa'da bir anlık dalgınlık kazayı getirdi

Bursa’nın Fethi minyatürlerle canlandı

Bursa'da yan bakma tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü

Devlet Bahçeli: Yönter’in istifası küskünlük değil

Nilüfer'de Dünya Şiir Onur Ödülü Nisa Leyla’ya verildi

Osmangazi Belediyesi çöp eve müdahale etti

Bursa'da oltalı hırsız camilerde mikrofonları çaldı

Bursa’da arıcılık Büyükşehir’le canlandı

Bursa’da fenalaşan şoför panik yaşattı

Timsah’da tek hedef 3 puan!

Bursa’da felsefe söyleşisine yoğun ilgi

Otobüste şaşkına çeviren kavga: Şoför araya girince ısırıldı

Bursa’da tehlikeli şerit değişimi kazaya yol açtı

Yükleniyor

loading