Gençlik Festivali’nde Osmangazi Rüzgârı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın “Tam Bana Göre Festival” sloganıyla düzenlediği Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’nde Osmangazi Belediyesi’nin standı katılımcılardan büyük ilgi gördü.

BURSA HABER 23.11.2021 17:46:00 0
Gençlik Festivali’nde Osmangazi Rüzgârı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlediği “Tam Bana Göre Festival” organizasyonu, renkli görüntülere sahne oldu. Osmangazi Belediyesi’nin gençlere yönelik yatırım ve projelerini tanıttığı stant da Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Örünmez Çankırı, AK Parti Bursa Milletvekilleri Atilla Ödünç ile Mustafa Esgin, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın da gezdiği stant, festival süresince ziyaretçi akınına uğradı. 

Festivaldeki stantta ziyaretçileri ağırlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gençlere yönelik hayata geçirdikleri kültür, sanat, spor ve istihdam hizmetlerini anlattı. Festivalin renkli görüntülere sahne olduğunu belirten Başkan Dündar, “Gençlerimizin teknolojiyi sadece tüketen değil aynı zamanda üreten bireyler haline gelmeleri için robotik kodlama eğitimleri başlattık.

Ayrıca doğada yaşamı hobi haline getirebilmeyi hedefleyen Doğa Sporları Akademimiz ile uygulamalı çalışmalara imza attık” dedi. Festival kapsamında gençlere çeşitli hediyeler ve hijyen seti dağıttıklarını ifade eden Dündar, “Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcularımızın yaptığı gösteriler de vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gördü.

Evlatlarımızın yüzü güldükçe bizler daha çok mutlu olduk. Belediye olarak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Osmangazi Belediyesi’nin standını ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlere ve sporculara yönelik hazırlanan projeleri ilgiyle inceledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki de festivale katkılarından dolayı Osmangazi Belediyesi’ne teşekkür plaketi verdi.

Başkan Bozbey’e saldıran iki kişi serbest bırakıldı

Başkan Özdemir emeklileri dinledi

CHP Heyetinden İl Başkanlığına destek ziyareti

BTSO Akademi iş dünyasının dönüşümüne rehberlik ediyor

GÜÇ Programı’na İTSO’dan destek: Gençler üretime hazırlanıyor

Bursa ile Litvanya arasında iş birliği mesajı

Mudanya Belediyesi'ne yıkım tepkisi: "Çözüm istiyoruz"

AK Parti’ye üç yeni katılım

Donald Trump: Yeniden aday olmak istiyorum

Bozbey’e saldırı bir kişinin değil bir sistemin sonucudur

Bakan Göktaş açıkladı: Aileler için kritik düzenleme yolda

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin emanetine sahip çıktık

Başkan Bozbey'e saldırı anı anbean kameralara yansıdı!

Bakan Tunç: Af söz konusu değil

Yurt dışı alışverişe sıkı denetim

Arda Turan ailesinin mutluluğuna ortak oldu

Engelsiz Bursa için 100 bin kişiye dokunan hizmet

AK Partili başkanlardan Bozbey’e yapılan saldırıya kınama

Başkan Aydın: En büyük sermaye insandır

2100 uyarısı: Türkiye nüfusu 25 milyona düşebilir

BAĞ-KUR ve GSS prim borçlularına müjde!

Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde Galatasaray’ın rakibi oldu

Bursa dahil 63 ilde zehir tacirlerine darbe!

Venezuela’da ulusal yas ilan edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan vali atamaları

Başkan Bozbey'e saldıran kişinin kimliği belli oldu!

Başkan Bozbey'e Bursalı siyasilerden destek geldi

Feti Yıldız'dan infaz düzenlemesine dair açıklama

Bakanlıktan fırtına ve çığ uyarısı

Başkan Bozbey'den saldırı sonrası ilk açıklama geldi!

Yükleniyor