GIDA SEKTÖRÜNÜN KALBİ BURSA´DA ATACAK

NETWORK FUARCILIK TARAFINDAN DÜZENLENEN GIDA VE SAĞLIKLI BESLENME FUARI MERİNOS ATATÜRK KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ´NDE ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇIYOR.

GIDA SEKTÖRÜNÜN KALBİ BURSA´DA ATACAK
/kanal16haber.com/2018-4/4/184443061b.mp4
GÜNDEM 4.04.2018 18:32:32 0

58 FİRMANIN KATILACAĞI FUAR ÖNCESİ HAZIRLIKLAR SON AŞAMAYA GELİRKEN, NETWORK FUARCILIK GENEL MÜDÜR HASAN EKER, GIDA FUARIYLA İLGİLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU.

Bursa Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı, 5-8 Nisan tarihleri arasında Merinos AKKM´de kapılarını ziyaretçilere açıyor.
Geçtiğimiz aylarda düzenlenen ?Kozmetik ve Güzellik Fuarı´ ile ?Su ve Çevre Fuarı´ ve ?4. Uluslararası Bursa Su ve Çevre Kongresi´nin ardından 5-8 Nisan tarihleri arasında Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı Bursalılarla buluşacak. Merinos AKKM iş birliğiyle hazırlanan Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı, 4 gün boyunca Güney Marmara´da faaliyet gösteren gıda devlerini Bursa´da ağırlayacak. Gıda ve sağlıklı beslenme üzerine söyleşi ve panellerle içeriği zenginleştirilen fuar; aşçıları, market ve otel yöneticilerini, catering firmalarını, lokanta ve restoranları, unlu mamuller ve pastacıları, fırıncılar, kahveciler ve bakkalları bir araya getiriyor.
Merinos AKKM Genel Koordinatörü Hasan Çepni, Bursa´yı fuarcılık sektöründe daha üst segmente taşımak için 2018´de bir dizi organizasyon planladıklarını dile getirdi. BUCOS ve SUÇEV gibi 2 önemli fuarı başarıyla gerçekleştirdiklerini hatırlatan Hasan Çepni, önümüzdeki hafta Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı´nı ziyaretlere açacaklarını söyledi. 2018´in kendileri için yoğun geçeceğini ifade eden Çepni, ?Kongre merkezimizde yılda binden fazla faaliyetle 800 binden fazla ziyaretçiyi ağırlıyoruz. Merinos AKKM olarak 2018´de daha kaliteli faaliyetlere ev sahipliği yaparak, kongre ve fuar endüstrisine katkıda bulunmayı planlıyoruz. Gıda sektörünün önemli firmalarının katılacağı bu fuarın hem gıda, hem de fuarcılık sektörüne hareket katacağına inanıyoruz? dedi.