Tarih: 09.10.2017 16:48

GÜNDEM ANASAYFA´DA KONUŞULDU

Facebook Twitter Linked-in

Hafta içi her sabah ulusal ve yerel gündemin nabzını tutan, günün en önemli başlıkların aktarıldığı Bursalıların yakından takip ettiği Bursa´nın Anasayfası tecrübeli bir ismi ağırladı.

Kanal 16 Yönetim Kurulu Başkanı ve tecrübeli gazeteci Hasan Özdemir Gökhan Yüksel´in hazırlayıp sunduğu Bursa´nın Anasayfası´nda sıcak gündemi değerlendirdi.

Amerika´nın aldığı skandal vize kararına Türkiye´nin de sessiz kalmadığını belirten Özdemir, ambargonun öncesine gidilmesine işaret etti.

FETÖ ile bağlantıları ortaya çıkan ABD Konsolosluğu çalışanı ve kumpasın kilit isimlerinden Metin Topuz´un uluslararası ayağında olduğunu belirten Özdemir, Türkiye´ye yapılması planlanan bölücü eylemler hakkında Metin Topuz´un iyi konuşturulması gerektiğinin altını çizdi.

 

İdlib operasyonlarına değinerek sınır güvenliği açısından Astana´da uzlaşılmasının yerinde bir karar olduğunu söyleyen Özdemir, sınır güvenliği açısından alınan tedbir ve kararların doğruluğunu anlattı.

Özdemir, Özgür Suriye Ordusunun İdlibe girişinin ardından ilerleyen günlerde bazı adımların Afrin için de atılacağını kaydetti.

Özdemir, Erdoğan´ın altını çizdiği metal yorgunluğun sadece büyükşehir il teşkilatı veya yerel idarede değil ilçe teşkilatlarında da revizyona gidilmesi gerektiğini belirtti.

 

 


/kanal16haber.com/2017-10/9/165656164b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —