Tarih: 22.11.2008 23:57

HADİM ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ HIZLA BÜYÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Hadim alışveriş merkezlerinin 2008 yılında başlatmış olduğu yenilenme ve kurumsallaşma çalışları hızla sürüyor. Kurumsallaşma çalışmaları kapsamında Açmış olduğu şubelerle hızla büyüyen hadim alışveriş merkezlerinin 14. halkası bugün Mesudiye Mahallesinde hizmete açıldı.

 

İnegöl şehir merkezindeki 9 şubenin yanı sıra, yenice beldesi, Domaniç, Yenişehir ve Alanyurtta şubesi bulunan hadim alışveriş merkezlerinin Mesudiye Şubesi bugün saat 13.30’da düzenlenen törenle Mesudiye Mahallesi İnegöl Caddesi No:93’te hizmet vermeye başladı.

 

Açılış törenine Kaymakam Durmuş Gençer, Ak parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, İnegöl Belediye Başkan Vekili Hakkı Baydar, Yenice Beledliye başkanı Ramiz Yiğit, Cerrah belediye Başkanı Ömer Kahyaoğlu, Tahtaköprü belediye Başkanı Salih Şahin, il genel ve belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Açılışta ilk konuşmayı yapan Hadim alışveriş merkezleri pazarlama ve yönetim danışmanı Necmettin kuru, amaçlarının hizmeti vatandaşın ayağına kadar götürmek olduğunu söyledi.

 

Milletvekili Sedat Kızılcıklı ise tüm dünyada ekonomik krizin konuşulduğu bir dönemde yeni yatırımlara imza atan firmaları tebrik ettiğini dile getirerek, Hadim alışveriş merkezleri gıda sektöründe 14. şubesini açıyor. Kendilerini bu başarısından dolayı kutluyorum diye konuştu.

 

Kaymakam Durmuş Gençer ise, ekonomik krize rağmen yeni bir şube daha açan Hadim Grubunu tebrik etti.

 

Konuşmaların ardından yapılan dualarla Hadim alışveriş Merkezlerinin 14. Şubesi olan Mesudiye Şubesi hizmete açıldı.

 

Hadim Grubu yönetim kurulu başkanı Ayhan Salman ise Hadim Alışveriş merkezlerinin büyümeye devam edeceğini belirtti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —