HASAN AKSU GÖREVDEKİ 5 AYINI DEĞERLENDİRDİ

AKSU: AMACIMIZ YENİCE`Yİ DAHA YAŞANABİLİR BİR HALE GETİRMEK

HASAN AKSU GÖREVDEKİ 5 AYINI DEĞERLENDİRDİ
DÜNYA 27.08.2009 23:38:19 0

29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde göreve gelen Yenice Belediye Başkanı Hasan Aksu, hizmette 5. ayını doldurdu. Geçmiş yıllardan Belediyecilikte büyük tecrübesi bulunan Başkan Aksu, göreve gelir gelmez beldenin acil sorunlarına el attı. Ytv haber ekibi, başkan Aksu ile beş aylık süre içerisinde yaptığı hizmetleri görüştü.

 

Yenice Belediye Başkanı Hasan Aksu göreve başlamasının ardından ilk olarak Belediye otobüslerindeki düzensizliğe el attı ve belediyenin kasasına yaklaşık 30 Bin TL ek gelir girmesini sağladı.

 

Başkan Hasan Aksu tarafından, Belediye Binası önündeki meydan da düzenlemeye gidilerek fıskıyeli havuz ve oturma alanları dizayn edildi. Ayrıca Atatürk Büstünün bulunduğu alanın çevresinde Türk Devletlerinin kurucularının büstlerinin yer aldığı Türk büyükleri panoraması oluşturuldu.

 

Mecit Altan parkına da el atan Aksu, kamelya ve yeşil alan düzenlemesiyle vatandaşların rahatça oturabilmelerini sağlayacak bir hizmete imza attı.

 

Daha önceden Yaşanan kanalizasyon sorunlarında vaktör cihazını İnegöl Belediyesi’nden temin eden Yenice belediyesi, kendi vaktör cihazını alarak 185 Bin TL’lik bir yatırımla vatandaşların hizmetine sundu.

 

Yenice Belediyesi gölet mesire alanında da 170 Bin TL yatırım yaparak halkın kullanımına sundu. Bölgede ayrıca 1000 kişilik Anfi Tiyatro yapılması için çalışma yapılacak.

 

Sadece 5 aylık süre içerisinde 550 Bin TL’lik hizmete imza attıklarını belirten Yenice Belediye Başkanı Hasan Aksu, hedefinin Yenice’yi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek olduğunu söyledi.