Hasmı kapıya dayanınca dama çıkıp intihara kalkıştı

ASAYİŞ 2.08.2020 12:22:00 0
Hasmı kapıya dayanınca dama çıkıp intihara kalkıştı

Adana’da bir kişi, husumetli olduğu şahıs kapıya dayanınca 2 katlı evinin damına çıkıp intihara kalkıştı. Şahıs, polisin çabalarının ardından ikna edilerek teslim oldu. Mahallelinin sosyal mesafe ve maske kuralına uymadan olayı izlemesi dikkat çekti.
Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Koza Mahallesi 1647 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre H.K. evinde otururken husumetli olduğu bir şahıs evin önüne geldi. H.K. ise bunun üzerine eline bıçağı alıp aşağı indi ve husumetlisiyle tartıştı. Husumetli şahsın evin önünden ayrılmasının üzerine sinir krizi geçiren genç adam 2 katlı evin damına çıkıp bıçakla kendisine zarar verdi ve intihara kalkıştı. Husumetlilerine de tehditler savuran H.K.’nın durumunu görenler olayı polise bildirdi.
Olay yerine çok sayıda özel harekat polisi sevk edildi. Çevrede yoğun güvenlik önlemi alan polisleri gören H.K. bu seferde damda bulunan taşları aşağı atmaya başladı.

Husumetlisi de karşı damdan tehditler savurdu
Bu sırada H.K.’nın husumetlisi olduğu iddia edilen bir kişi de karşı evin damından genç adama tehditler savurdu. Polisin araya girmesiyle tehditler savuran husumetli geri evine döndü. Ayrıca H.K.’nın aşağı atlama ihtimaline karşı da olay yerine gelen itfaiye ekipleri branda açarak önlem aldı.
Sürekli tehditler savurup husumetlilerine küfür eden H.K.’nın damın kenarındaki duvara oturup sigara içmesi de dikkat çekti.

Film seyreder gibi izlediler
Öte yandan H.K.’nın intihar girişimini mahalleli film seyreder gibi oturarak izledi. Sosyal mesafe ve maske zorunluluğuna uymayan vatandaşları polis uyararak dağıttı.

1 saat sonra teslim oldu
Polisin dama çıkıp 1 saatlik ikna çalışmasının ardından H.K. intihardan vazgeçip teslim oldu. Olay yerinde hazır bekleyen ambulansta sağlık kontrolü yapılan H.K., daha sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Küstahlık edenler hesabını hukuk önünde verecekler”

Özdağ’dan teşkilatına net talimat: “Saraçhane’ye katılmayın!”

Bursa'da peş peşe yaşanan depremlerin ardından uzmanlardan ilk açıklama geldi

Yangına karşı hava ve kara seferberliği!

Bursa’da bir deprem daha meydana geldi!

Tüm hayvan pazarları ikinci bir emre kadar kapatıldı!

Osmangazi’de kreş sayısı 7’ye ulaşıyor

Bursa’da 3,9 büyüklüğünde deprem!

Leman dergisinin karikatürüne Bursa’dan tepki yağdı

Bursa’da konkordato zinciri sürüyor: 4 şirket daha konkordato istedi!

İzmir’de ‘yolsuzluk’ operasyonu; Tunç Soyer ve CHP İl Başkanı da gözaltında

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kanser hastalarına müjde: 5 akıllı ilaç geri ödeme kapsamında!

Bursa’da 7 araç birbirine girdi

Leman'ın provokasyonuna tepki çığ gibi büyüdü

Borcunu ödemeyen “Lyon” gibi gider!

Gençler, Graffiti Şenliği ile kente renk kattı

A Parti İl Başkanı Fikret Aslan İsmetiye'de yangına müdahale etti

Mustafa Bozbey: “CHP kişisel çıkarların üzerindedir”

Efkan Ala’dan “Erdoğan görevden ayrılacaktı” iddialarına sert tepki: “Açık bir dezenformasyon ürünüdür”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Risk primimiz düşüyor, TL'ye güven yükseliyor"

Erkan Aydın: “Bu dava anayasa’ya müdahaledir”

CHP kurultayı davası 8 Eylül’e ertelendi: “Mutlak Butlan” gölgesinde kriz derinleşiyor

Kriz, kaos, Kılıçdaroğlu: Yeni senaryonun kodları

Havai fişek ormanı yaktı; düğündekiler tahliye edildi

Bursa’da siyaset, yargı ve iş dünyasını buluşturan nikah!

Bursa'da 50 dönüm buğday ekili tarla yandı

Özgür Özel: Cemevleri ibadethane statüsüne kavuşacak

Yıldırım'da gençliğe yatırım: Spor ve gelecek aynı çatıda

Bilal Erdoğan: "Yaşadığımızın dönemin en büyük hastalığı her şeyin değersizleşmiş olması"

Yükleniyor