Tarih: 29.10.2008 23:59

HATALI SOLLAMAYLA GELEN İNANILMAZ KAZA

Facebook Twitter Linked-in

İNANILMAZ KAZA!

 

Süleymaniye Mahallesi İstiklal Caddesi ile Hasanlar Sokağın kesiştiği kavşakta önceki akşam iki otomobilin birbirini sollamak istediği sırada meydana gelen inanılmaz kazada üç kişi yaralandı. Yoldan çıkan özel otomobil, bisikletli aileye ve ardından elektrik panosuna çarparak ancak durabildi.

 

Edinilen bilgilere göre İstiklal caddesinde seyretmekte olan Orhan O. yönetimindeki 16 F 6080 plakalı özel otomobil ile aynı yönde seyreden Erdoğan K. yönetimindeki 16 PH 724 plakalı özel otomobil, İstiklal Caddesi ile Hasanlar Sokağın kesiştiği kavşağa geldikleri sırada birbirlerini sollamak istedi.

 

 Bu sırada özel otomobillerin birbirlerine temas etmeleri sonucu, 16 F 6080 plakalı otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol kenarındaki  iki kişinin bulunduğu bisiklete, ardından da kaldırımda bulunan elektrik panosuna çarptı.

 

Kazada, özel otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü Barış Köse ile arkasında bulunan eşi Çiğdem Köse ve 16 PH 724 plakalı özel otomobilin sürücüsü Erdoğan K. yaralandı.

 

Yaralılar İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ait araç ve 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Bisiklet sürücüsü Barış Köse’nin eşi Çiğdem Köse’nin hamile olduğu bildirilirken, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

 

Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —