Hedef olimpiyatlarda altın madalya

Gümüş madalya ile yurda dönen Cira sevincini Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile paylaştı.

BURSA HABER 15.06.2021 15:07:00 0
Hedef olimpiyatlarda altın madalya

Nilüfer Belediyesi çatısı altında faaliyet gösteren Bursa Görme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Hakan Cira, Türkiye’nin gururu oldu. Polonya’da düzenlenen Para Atletizm Avrupa Şampiyonası 400 metre yarışlarında Avrupa ikincisi olan Hakan Cira, sevincini Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile paylaştı.


 

2014 yılından bu yana Nilüfer Belediyesi çatısı altında faaliyet gösteren BUGES (Bursa Görme Engelliler Spor Kulübü) sporcuları Bursa’nın ve Türkiye’nin gururu olmayı sürdürüyor. Başarı çıtasını her geçen yıl yükselten BUGES’in başarılı sporcusu, son olarak geçtiğimiz günlerde Polonya’da düzenlenen Para Atletizm Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil ederek Avrupa ikinciliği elde etti. 

BUGES Başkan Vekili Mutlu Aydın, antrenörü Güler Yaşar ve eşi Esra Cira ile Başkan Turgay Erdem’i ziyaret eden Hakan Cira, “BUGES’e ve bizlere sağladığınız destekler için çok teşekkür ediyoruz. Nilüfer Belediyesi çatısı altında çalışmalarımızı sürdürdüğümüz ve bu desteklerle ülkemizi yurt dışında temsil etme şansı yakaladığımız için gururluyuz. Şimdi hedefim, Ağustos ayında Tokyo’da yapılması planlanan olimpiyatlardan altın madalya ile dönmek” dedi. 

Cira’nın elde ettiği başarının kendilerini de gururlandırdığını ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ise “BUGES sporcuları elde ettiği başarılarla Nilüfer’in ve Türkiye’nin göğsünü kabartıyor. Desteğimiz sonuna kadar devam edecek. Önümüzdeki organizasyonlarda başarı çıtasını her defasında artırarak ülkemizin gururu olacağınıza inancım tam.”diye konuştu.

Başkan Erdem, ziyaret sonunda başarılı sporcu ve antrenörünü bir kez daha tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi. 

Dışişleri’nden Orta Doğu’daki Türk vatandaşları için açıklama

Bursa’da hafta sonu uyarısı

Eşini sokak ortasında öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı

Mudanya’da sürücülere hız uyarısı ve kimlik kontrolü

Saç simülasyonu yaptırmadan önce bilmeniz gerekenler

Beton meydandan Kent Lokantası’na Osmangazi’deki dönüşüm

İletişim Başkanlığı'ndan dijital dezenformasyona karşı adım

TFF’den 2026-2027 sezonu tarihleri açıklaması

Nilüfer’de kardeşlik sofrası kuruldu

Gürlek: Sosyal medyadaki sapkın akımlara yasal fren geliyor

Büyükşehir’in iftar sofrası Harmancık’ta kuruldu

Akaryakıta çifte zam

Gürsu’da ulaşımı rahatlatan çalışma

Çınarcık suyu Görükle ve Mudanya’ya ulaşıyor

Uludağ’da tilkiye çarpan sürücü kaçtı

Kaçak tiny house’lara İznik Belediyesi’nden müdahale

25 yıl hapis cezası bulunan firari Gemlik’te yakalandı

Bursa’da cadde ve bulvarlara yeşil dokunuş

Başkan Aydın 700 günlük hizmet raporunu açıkladı

İnegöl’de jandarmadan tarihi eser baskını

Bakan Memişoğlu: Tütünle mücadelede önemli mesafe katettik

Bakan Fidan, Azerbaycanlı mevkidaşı Bayramov ile görüştü

Merkez Bankası rezervleri 210 milyar doları aştı

Beşiktaş-Galatasaray maçının hakemi Ozan Ergün oldu!

Başkan Oktay Yılmaz gazilerle iftar yaptı

Fransız üsleri geçici olarak ABD uçaklarına açıldı

Nilüfer Belediyesi kaçak depoyu yıktı

İnegöl’de elini makineye kaptıran işçi hastaneye kaldırıldı

Yıldırım’da bin 39 sentetik hap ele geçirildi

Büyükşehir Gürsu’nun altyapısını yeniliyor

Yükleniyor