Tarih: 02.12.2016 14:41

HER ŞEYE RAĞMEN YATIRIMA DEVAM!

Facebook Twitter Linked-in

 

"Bursa Büyürse Türkiye Büyür" sloganıyla, yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen Bursa´da yatırımlarına devam eden işadamları, yeni mağazalar açmaya devam ediyor.

Bursa genelinde 15 mağazası bulunan Murtaşlar, BEKO ürünlerinin satılacağı yeni şubesini Emek Mahallesinde hizmete açtı.

Açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı Muhsin Özlükurt, Yıldırım belediye Başkanı İsmail hakkı Edebali, Bursa Ticaret ve Sanayi odası Başkanı İbrahim Burkay ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Törene katılan protokol üyeleri özellikle bu günlerde açılan yeni işyerlerinin önemine dikkat çekerek, açılışın hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Murtaşlar 16. mağazasının açılışı duaların ardından, kurdele kesilerek yapıldı.

Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür eden Murtaşlar şirket ortaklarından Okan Murat, bölge halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını söyledi

BEKO Türkiye Satış Direktörü Oğuzkan Şatıroğlu ise özel fiyatlı ürünler ve marka kalitesini bir araya getirdiklerini belirtti.

Murtaşlar firma yetkilisi Yüksel Taşdemir de firma olarak ülke için taşın altına elini koymaya devam edeceklerini kaydetti.

Açılışa özel bir çok üründe dev indirimlerin sunulduğu Murtaşlar Emek mağazası açılışında ayrıca çekilişle vatandaşlara birbirinden güzel hediyeler verildi.

Bulaşık makineleri ve televizyonlarda açılışa özel yüzde 30´a varan  indirimler uygulanırken, beyaz eşya ihtiyacı olan vatandaşlar pazar gününe kadar bu indirimlerden faydalanabilecek.

 


/kanal16haber.com/2016-12/2/164407209b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —