Tarih: 16.07.2017 19:02

HIRSIZLIK ANI KAMERALARA YAKALANDI

Facebook Twitter Linked-in

 

Bursa´da bir ortaokuldan hırsızlık yapan 2 kişi güvenlik kameralarına işte böyle yansıdı. 

 

Olay, Başaran Mahallesi´nde bulunan Şehit Tahsin Şen Ortaokulu´nda meydana geldi. Okul görevlileri, okula geldiklerinde kapıların kırık olduğunu ve elektronik eşyaların çalındığını fark etti.

 

Muhammed M. ile Hasanali O.´nun okula girmesi ve elektronik eşyaları çalması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. 2 şüphelinin öğretmenler odasına girdiği, buradaki dolapları karıştırdığı, 5 adet laptop, 2 adet bilgisayar monitörü, 2 adet telsiz mikrofon ve 50 lira bozuk parayı çalmaları kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

İhbar üzerine okula gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarını incelemesiyle şüphelilerin önceden de hırsızlık suçundan kaydı bulunan 19 yaşındaki Muhammed M. , ile 17 yaşındaki Hasanali O. olduğunu tespit etti. 2 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri tarafından yapılan geniş çaplı araştırma ile gözaltına alındı.

 

2 şüpheli, çaldıkları elektronik eşyaları merkez Osmangazi ilçesi ve Gemlik ilçesinde ki 3 şüpheliye sattıklarını itiraf etti.


Polis, hırsızlık malı satın alan şüphelileri de gözaltına alarak haklarında işlem yaptı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.



/kanal16haber.com/2017-7/16/194749588b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —