Tarih: 10.04.2012 16:50

HÜSEYİN ŞAHİN FUARA KATILAN FİRMALARI ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Tbmm plan ve bütçe komisyonu üyesi, ak parti bursa milletvekili hüseyin şahin, ilçe kaymakamı aziz inci, belediye başkanı alinur aktaş, ak parti ilçe başkanı bülent temelli ile geçtiğimiz günlerde tuskon yönetim kuruluna  seçilen ahmet akıskalı ve insiad yönetimi ile modef stantlarını gezdi. Milletvekili şahin, fuarın bereketli geçtiğini kaydederek ziyaretlerin meyvelerinin yaz sezonunda alınacağını söyledi.

Ziyaretler esnasında bir açıklama yapan tbmm plan ve bütçe komisyonu üyesi, ak parti bursa milletvekili hüseyin şahin, fuarın bereketli geçtiğini ifade etti. Ayrıca mobilya üretimi, emek ve istihdam gerektiren bir sektör olduğunu ifade eden şahin, ?biz burada 2. Osb?de yapılacak yatırımları toki ile nasıl yaparız şeklinde bir çalışmamız var. Belediye başkanımız, kaymakamımız ve 2. Osb yönetimi ile birlikte pazartesi günü orada yeri bulunan işletme sahipleri ile bir toplantı yapacağız? dedi. 

İlçe kaymakamı aziz inci ise fuara geçtiğimiz yıllara göre daha büyük bir ilginin olduğunu belirterek, ?bu bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Ayrıca  bursa vali şahabettin harput?un kendisini ve il özel idareyi temsilen 2.osb?nin müteşebbis heyetinde görevlendirdiğini belirtti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —