Tarih: 01.06.2015 18:39

HÜSEYİN ŞAHİN MUHALEFET PARTİLERİNİ ELEŞTİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

7 Haziran genel seçimlerine sayılı günler kala milletvekili adayları çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 4 yıldır İnegöl ve Bursa’yı Meclis’te başarıyla temsil eden ve yeni dönemde tekrar aday gösterilen Hüseyin Şahin, seçim gezileri kapsamında hafta sonunu İnegöl’e ayırdı.

İlk olarak Çayyaka Mahallesinde yapılan hayır pilavına katılan Şahin, kazanın başına geçti, vatandaşlara kendi elleriyle ikramda bulundu.

Mahallede açılan el sanatları sergisini de gezen Hüseyin Şahin ve Ak partili heyetin bir sonraki durağı Gündüzlü Mahallesi oldu. Mahalle halkı tarafından yakın ilgiyle karşılanan Şahin, vatandaşlarla karşılıklı çiftetelli oynadı.

Gezilerinde yaptığı konuşmalarda Ak partinin 13 yılda eğitimden sağlığa, ulaşımdan altyapıya, yerli sanayiden kalkınmaya kadar birçok alanda yaptığı çalışmaları anlatan Şahin, istikrarın sürmesi ve Yeni Türkiye’nin inşasına devam için 7 Haziranda destek istedi.

Ak Partililer daha sonra ise Yeniceköy Mahallesindeki seçim irtibat bürosunda halkla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği programda konuşan Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, muhalefet partilerinin ülkeyi eski karanlık günlerine geri götürmek istediğini belirtti, buna müsaade etmeyeceklerinin altını çizdi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin şahin ve Ak partili heyet mahallede kurulan pazarı da ziyaret etti. Vatandaşlara çiçek takdim eden Şahin, genel seçimler için yeniden destek istedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —